Keystone logo
Bellin College

Bellin College

Bellin College

Invoering

Een carrière in de verpleging of medische beeldvorming biedt een kans om te helpen, te genezen en hoop te brengen, te leren en voorspoedig te zijn - om een doel te vinden, een passie te vervullen en een leven vol beloningen te verwerven. Bij Bellin College zijn we toegewijd om u een uitstekende opleiding te bieden die aan deze belofte voldoet en u voorbereidt op de eisen van de snel veranderende zorgomgeving.

Een gericht curriculum, uitgebreide praktijkervaring, leiderschap en leren van diensten en toewijding aan de waarden Excellentie, Integriteit, Gemeenschap en Zorgzaamheid helpt onze studenten academisch en professioneel te slagen.

Bellin College zet zich in om zorgprofessionals voor te bereiden door een intellectueel stimulerende omgeving te bieden die is gericht op leiderschap, dienstverlening aan de gemeenschap en levenslang leren, die excellentie in de gezondheidszorg en de vooruitgang van het beroep bevordert.

Bellin College faculteit van Bellin College zijn facilitators, rolmodellen en middelen in het leerproces. We bieden een omgeving die een diverse studentenpopulatie ondersteunt. We streven naar excellentie in het onderwijs door studenten te helpen bij het ontwikkelen van kritisch denkvermogen om ons te committeren aan de waarden van het College: uitmuntendheid, integriteit, gemeenschap en zorgzaamheid.

Onderwijzen / leren is een dynamisch ontdekkingsproces dat wordt bereikt door interactie en betrokkenheid. Faculteitsleden implementeren coöperatieve onderwijsstrategieën in samenwerking met studenten om programma-resultaten te bereiken. Studenten delen de verantwoordelijkheid om hun leerdoelen te bereiken door deelname aan het onderwijsproces. Als mede-scheppers van hun leerproces zijn studenten verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een wetenschappelijke benadering van leren door assimilatie en integratie van nieuwe kennis, gebruik van technologie en levenservaringen.

Afgestudeerden van het Bellin College zijn bereid om te functioneren in leiderschapsrollen en hebben invloed op sociale, ethische, politieke en economische kwesties rondom de gezondheidszorg.

Locaties

  • Green Bay

    Eaton Road,3201, 54311, Green Bay

    Vragen