
MSc in
Master of Science in Voeding en Welzijn Benedictine University Online

Invoering
De Master of Science (MS) in Nutrition and Wellness-programma is een diepgaande studie van voedingswetenschap met een focus op gezondheidsbevordering en welzijn. De MS biedt een multidimensionale studie van de gezondheid, met inbegrip van geregistreerde diëtisten (RD's), met onderwerpen zoals:
- Metabolisme;
- Het wetenschappelijk onderzoek van functionele voedingsmiddelen en fytochemicaliën bij verschillende ziektetoestanden;
- De toepassing van interventies in klinische, welzijns- en volksgezondheidssituaties.
Studenten voltooien ook een proefschrift dat het plannen van een onderzoeksproject omvat, het verzamelen van gegevens en het uitvoeren van een diepgaande analyse.
Benedictine beloont succes
Scholarship-overzicht
Nieuwe online MS in Nutrition and Wellness-studenten komen in aanmerking voor de Graduate Merit Scholarship van Benedictine. De prijs erkent studenten voor hun harde werk en toewijding door de laatste klasse van het programma gratis aan te bieden.
Hoe het werkt
Om in aanmerking te komen, moeten studenten zich inschrijven voor het MS-programma tijdens onze huidige instapperiode. Studenten moeten ook:
- Hun laatste cursus voltooien binnen drie jaar na het starten van het programma,
- Handhaaf een cumulatieve 3,75 GPA of hoger,
- Blijf een goede reputatie behouden bij de Benedictijnse universiteit.
Lessen voor de volgende termijn starten binnenkort. Voer het formulier rechts in om aan de slag te gaan of meer informatie te krijgen.