Keystone logo
Benjamin Franklin Institute of Technology Associate of science in biomedical engineering technology
Benjamin Franklin Institute of Technology

Associate of science in biomedical engineering technology

Boston, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De technologie voor biomedische technologie doet een beroep op studenten die technisch willen worden, en tegelijkertijd hun carrière wijden aan het redden van levens door artsen, verpleegsters en patiënten te helpen. Afgestudeerden worden biomedische technici die elektronische medische instrumenten die in ziekenhuizen en andere zorginstellingen worden gebruikt onderhouden, repareren en kalibreren. Om in deze loopbaan vooruit te komen, ontwikkelen studenten interpersoonlijke, management-, communicatie- en leiderschapsvaardigheden.

Dit programma leert u probleemoplossingsvaardigheden in analoge circuits, digitale circuits en processors. Bovendien moeten studenten fysiologie, medische terminologie en de werking van medische instrumenten leren, zoals EKG-instrumenten, defibrillatoren en couveuses.

Afgestudeerden zijn meestal werkzaam in ziekenhuizen of onderaannemers in ziekenhuizen. Sommige afgestudeerden zijn in dienst van fabrikanten van medische instrumenten of medische hulpmiddelen, of als technici voor veldondersteuning, na het verdienen van ervaring in het veld. Hoewel het hoofddoel van dit programma is dat studenten na twee jaar het personeelsbestand betreden, kiezen sommige afgestudeerden ervoor om hun hbo-opleiding voort te zetten of een diploma in het bedrijfsleven te behalen.

PROGRAMMA'S

 • Associate of Science (AS) in de biomedische technologie

De technologie voor biomedische technologie spreekt studenten aan die op zoek zijn naar een loopbaan om artsen, verpleegkundigen en patiënten te helpen door technologie. Afgestudeerden worden biomedische technici die elektronische medische instrumenten die worden gebruikt in de gezondheidszorg onderhouden, repareren en kalibreren. Om vooruitgang te boeken in deze loopbaan, ontwikkelen studenten interpersoonlijk, projectmanagement en leiderschapsvaardigheden.

Dit programma leert u om analoge circuits, digitale circuits en processors op te lossen. Bovendien moeten studenten fysiologie, medische terminologie en de werking van medische instrumenten leren, zoals EKG-instrumenten, defibrillatoren en incubators.

Na het opdoen van ervaring in het veld, zijn afgestudeerden meestal in dienst van ziekenhuizen of ziekenhuisonderaannemers. Sommige afgestudeerden zijn werkzaam bij fabrikanten van medische instrumenten of medische apparatuur of als technici voor veldondersteuning. Hoewel het hoofddoel van dit programma is om afgestudeerden voor te bereiden om na twee jaar aan het werk te gaan, kiezen sommige afgestudeerden ervoor om hun hbo-opleiding voort te zetten of een diploma in het bedrijfsleven te behalen.

Wat leert u?

 • Analoge en digitale schakelingen
 • computer netwerken
 • Processors
 • Fysiologie
 • Medische Terminologie
 • Medische instrumenten

Job Outlook

De meeste afgestudeerden zijn meestal werkzaam in ziekenhuizen of onderaannemers in ziekenhuizen. Andere grads worden ingehuurd door fabrikanten van medische instrumenten of medische apparaten.

 • Het gemiddelde beginsalaris voor Biomedical Technicians in Boston is $ 46.000
 • Het gemiddelde startuurtarief voor Biomedical Technicians in Boston is $ 23
 • Banen in dit veld zullen naar verwachting met 6% groeien tot 2024
 • BFIT's baan en plaatsingspercentage bij voortgezet onderwijs is 83%

Career Path

 • Biomedische Technician

Je weg naar succes

Benjamin Franklin Institute of Technology (BFIT), opgericht in 1908 in Boston, Massachusetts, is een van de oudste technische hogescholen in New England. Begonnen met een legaat van Benjamin Franklin, en een bijpassend geschenk van Andrew Carnegie, biedt de particuliere non-profitorganisatie een betaalbare opleiding voor mensen die op zoek zijn naar een technische carrière.

Top 5 redenen om BFIT te kiezen

 • Hoogste winst

Onze studenten verdienen het hoogste salaris na het bijwonen in vergelijking met studenten van alle tweejarige privécolleges in de staat (exclusief verpleging). * Bron: Amerikaanse afdeling van Education's College Scorecard

 • Betaalbaar onderwijs

BFIT is een van de meest betaalbare privélessen zonder winstoogmerk in Massachusetts, en goedkoper dan alle technische scholen met winstoogmerk in de staat. Ons collegegeld kost minder dan de helft van het gemiddelde collegegeld bij 4 jaar non-profit hogescholen in Massachusetts.

 • kleinere klassen

Met een gemiddelde klasgrootte van slechts 13 studenten krijgen studenten geïndividualiseerde aandacht en floreren ze in onze hechte gemeenschap. Ons afstudeercijfer is het dubbele van het nationale gemiddelde voor colleges van twee jaar en bijna drie keer het MA-gemiddelde

 • Baan-klaar vaardigheden

Een universitair diploma en hands-on training stellen BFITgrads uit elkaar op de arbeidsmarkt. De meeste van onze studenten banen in hun vak of gaan door met hun opleiding, en sommige programma's hebben 80% -90% vacatures.

 • Industry Connections

We werken samen met marktleiders om ervoor te zorgen dat onze programma's studenten voorbereiden met de juiste vaardigheden voor de banen van vandaag. Nauwe werkgeversverbanden leiden tot stages, jobschaduwen en carrières voor onze afgestudeerden. Meer dan 60 bedrijven wonen onze jaarlijkse carrièrebeurs bij.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen