Keystone logo
© photo courtesy of Berlin School of Business and Innovation
Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Invoering

Met campussen in Berlijn, Hamburg, Parijs, Athene en Barcelona bereidt BSBI zijn studenten voor op een echte betekenisvolle impact in de zakenwereld. Alle programma's zijn verrijkt met de drie kernwaarden van BSBI: ondernemerschap, leiderschap en succes en omvatten een sterke focus op het verbeteren van praktische en relevante vaardigheden voor de markt van vandaag. Studenten krijgen het vertrouwen om hun professionele dromen na te streven door de meest gewilde vaardigheden te verfijnen en te leren van branchegerichte academici aan de top van hun vakgebied. Ook kunnen zij profiteren van een uitstekend loopbaanondersteuningsteam voor extra begeleiding.

 1. De lidmaatschappen van BSBI omvatten: AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business, UN-PRME, Erasmus, Erasmus + en Business Graduates Association (BGA) Bronzen lid.
 2. Meerdere studielocaties - Onze goed uitgeruste hoofdcampus bevindt zich in het hart van Berlijn, de hoofdstad van Duitsland. Duitsland is een van 's werelds meest innovatieve landen volgens de Bloomberg Innovation Index 2021. We hebben ook studielocaties in Hamburg, Parijs en Athene.
 3. BSBI biedt gemengde studieformaten, zodat je naast je studie ook andere verplichtingen kunt combineren. BSBI heeft de virtuele leeromgeving (ELO) en e-learningprogramma's geïntegreerd in het hart van haar onderwijs.
 4. Uitstekende studentenondersteuning - We bieden uitstekend academisch onderwijs, gegarandeerd kleine klassen, experts uit de industrie en presentaties van gastsprekers.
 5. De lessen worden gegeven in het Engels en er zijn gratis Duitse taallessen beschikbaar. Dit zal je helpen om na je afstuderen je kansen op werk in Duitsland te vergroten.
 6. Toegewijde loopbaanservice - Van cv-workshops en netwerkevenementen tot persoonlijk loopbaanadvies, het team staat klaar om studenten de gespecialiseerde diensten te bieden die nodig zijn om hun loopbaanambities te vervullen.
 7. Duits visum na de studie - Als u na uw afstuderen uw verblijfsvergunning in Duitsland wilt verlengen, kunt u een werkzoekende visum aanvragen voor maximaal 18 maanden waarmee u onbeperkt kunt werken. Om te profiteren van carrièremogelijkheden in Duitsland, is een goed niveau Duits noodzakelijk.
 8. Gratis juridische ondersteuning: zodra u in Duitsland bent aangekomen, biedt onze juridische partner SERS het visumadvies en de ondersteuning volledig gratis.

Leerresultaten

 • Onze programma's zijn ontworpen om de praktische zakelijke vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te gedijen in de wereldwijde zakelijke markt van vandaag.
 • Met ondernemerschap, leiderschap en succes als kern, combineren onze programma's theorie met praktijk om studenten op de hoogte te houden van de nieuwste trends in de branche.
 • We bieden niet-gegradueerde, postdoctorale en doctoraatsprogramma's, die er allemaal op gericht zijn u te helpen een uitzonderlijke leider in uw vakgebied te worden.
 • Onze programma's, ontworpen en geleverd door experts uit de industrie, bieden u een concurrentievoordeel dat nodig is om op te vallen op de wereldwijde arbeidsmarkt.

Diversiteit, klasgrootte, studenttevredenheid

Met ondernemerschap, leiderschap en succes als kern, biedt BSBI branche-relevante programma's die gericht zijn op het ontwikkelen van de praktische zakelijke vaardigheden die nodig zijn om uw professionele succes te garanderen. Deze programma's zijn scherp geprijsd om aan de behoeften van de internationale markt te voldoen. Met onze hoofdcampus in Berlijn trekt BSBI een divers studentencohort aan met meer dan 90 vertegenwoordigde nationaliteiten.

We bieden niet-gegradueerde, postdoctorale en doctoraatsprogramma's, die er allemaal op gericht zijn u te helpen een uitzonderlijke leider in uw vakgebied te worden. Onze academische partners zijn onder meer: University for the Creative Arts (UCA), Concordia University Chicago (CUC) en International Telematic University UNINETTUNO.

We zijn er trots op lid te zijn van verschillende organisaties zoals The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), The United Nations - Principles for Responsible Management Education (UN-PRME) en The Business Graduates Association (BGA). Deze lidmaatschappen tonen onze toewijding aan academische excellentie, verrijken de leerervaring van onze studenten en geven hen toegang tot een groeiend netwerk van toonaangevende spelers in de sector. Deze lidmaatschappen bieden BSBI een scala aan bronnen en toegang tot een netwerk van professionals, wat ons helpt om flexibele en betaalbare programma's voor onze studenten te blijven bieden.

 1. Een breed scala aan programma's, van business, marketing en financiën tot creatieve kunsten en IT, nu met de mogelijkheid om online te studeren of een internationale multi-campus opleiding te volgen, met partnerschappen in Frankrijk en Griekenland.
 2. Kleine klassen en een divers studentencohort van meer dan 90 nationaliteiten, wat resulteert in een verrijkte leeromgeving en het delen van cultuur.
 3. Uitstekende studentenservice, variërend van de welkomstweek, peer-to-peer mentoring, buitenschoolse activiteiten zoals eerstejaarsfeesten, zakelijke wedstrijden, talentenjachten en meer.
 4. Flexibele betalingsplannen, gedeeltelijke beurzen en promotionele aanbiedingen.

Admissions

Undergraduate-programma's

 • Leeftijd: 17 - 20 jaar oud
 • Onderwijs achtergrond:
  • Afgestudeerd op de middelbare school;
  • Met titels die worden toegekend na voltooiing van ten minste 11 jaar scholing;
  • Academische kwalificaties: ECCTIS gelijk aan GCSE.
 • Werkervaring: Geen / mogelijk jonge leeftijd freelance parttime banen vanwege online kansen boom.

Postgraduate programma's

 • Leeftijd: 21 - 34 jaar oud
 • Onderwijs achtergrond:
  • Bachelor/Bachelor's Degree;
  • Kan worden beoordeeld op relevante werkervaring van minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring;
  • Mogelijk met andere postdoctorale opleidingen (op zoek naar een carrièreswitch).
 • Werkervaring: Mag beoordeeld worden op de relevante werkervaring van minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring.

Doctoraat

 • Leeftijd: 23 - hoger
 • Onderwijs achtergrond:
  • Een bachelordiploma van een erkende instelling in een bedrijfsgerelateerde discipline; een masterdiploma of een postdoctorale kwalificatie van niveau 7, of een MBA van een erkende instelling.
  • Kandidaten met diploma's in andere disciplines en aanvragers zonder bachelor- of masterdiploma, maar met andere academische kwalificaties en aanzienlijke professionele ervaring op uitvoerend niveau zijn ook welkom om te solliciteren. Hun acceptatie kan afhankelijk zijn van het succesvol afleggen van een toelatingstest en een interview.

Ideale studenten

Undergraduate-programma's:

 • Middelbare scholieren die hun bachelordiploma buiten het land willen behalen;
 • Studenten die hun baanvooruitzichten willen verbeteren om in de toekomst een hoger salaris te krijgen.

Postdoctorale programma's:

 • Jonge stedelijke professionals/studenten die op zoek zijn naar een postgraduaat onder hun referenties om de inzetbaarheid en kansen op een hoger salaris in hun organisatie te vergroten.

Doctoraat:

 • Professionals die plaatsingen willen verzekeren bij grote adviesbureaus, internationale retailers en modehuizen en andere dienstverlenende industrieën of degenen die onderzoeksgraden willen volgen aan topuniversiteiten over de hele wereld.

112194_110926_BSBI.png

Locaties

 • Berlin

  Alte Post Karl-Marx-Straße 97-99, 12043, Berlin

  • Hamburg

   BSBI Faculty of Creative Industries, Gasstrasse 6B, Kontor N, D-22761, Hamburg

   • Paris

    PPA Business School, 11-13 rue Camille Pelletan, 92120 Montrouge, , Paris

    • Barcelona

     Av. Can Marcet 36-38, Barcelona, 08035, Barcelona

     Vragen