Keystone logo
Blue Cliff College

Blue Cliff College

Blue Cliff College

Invoering

Blue Cliff College zich in om zijn menselijke en fysieke middelen te gebruiken om diensten te verlenen die persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en een gevoel van verantwoordelijkheid voor onze studenten mogelijk maken.

Het primaire doel van Blue Cliff College is om studenten te helpen een hoog competentieniveau te ontwikkelen, wat wordt bereikt door het nastreven, assimileren en verspreiden van kennis in academische programma's. Het meest dwingende doel van het college is om de studenten voor te bereiden om bekwaam te functioneren in een competitieve samenleving in de loopbaan van hun keuze en om bij hen een bewustzijn te creëren van professionele en sociale verantwoordelijkheden, samen met een waardering voor de principes van ethisch gedrag.

Onze filosofie is om studenten te inspireren om te streven naar excellentie en om een maximaal persoonlijk potentieel te bereiken. Blue Cliff moedigt elke student aan om de beste te zijn die hij of zij kan zijn in academische, zakelijke, sociale, professionele en persoonlijke inspanningen. Wat de academische interesse ook is, we streven ernaar om het best mogelijke onderwijs te bieden. Onze nadruk op curriculum, lage student-docentverhouding en praktische ervaring zorgen ervoor dat de Blue Cliff-afgestudeerde zorgvuldig is voorbereid.

Locaties

  • Fayetteville

    North College Avenue,3448, 72703, Fayetteville

    Vragen