Keystone logo
Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Invoering

Als een van de toonaangevende scholen voor gezondheids- en revalidatiewetenschappen van het land, combineert Sargent uitstekende faculteit, uitdagende academische curricula en ultramoderne faciliteiten om rigoureus onderwijs en voorbeeldige klinische ervaringen te bieden. Onze interdisciplinaire aanpak herbergt al onze klinische programma's onder één dak; deze omgeving weerspiegelt de toekomst van de gezondheidszorg en bevordert een diepe waardering voor werk in alle beroepen.

Sargent, de thuisbasis van meer dan 1300 niet-gegradueerde en 450 afgestudeerde studenten, biedt een hechte, kleine universiteitsomgeving in een grote, diverse onderzoeksuniversiteit. Hoogleraren zijn ondersteunend en toegankelijk en hebben een echte band met hun studenten. De faculteit van Sargent omvat enkele van de meest gerespecteerde leiders van het land op het gebied van gezondheid en revalidatie.

De missie van Boston University College of Health and Rehabilitation Sciences: Sargent College is het bevorderen, behouden, verspreiden en toepassen van kennis in de gezondheids- en revalidatiewetenschappen. BU Sargent College streeft naar het creëren van een omgeving die kritisch en innovatief denken bevordert om zo goed mogelijk te voldoen aan de gezondheidszorgbehoeften van de samenleving.

Een diploma van Sargent College bereidt studenten voor op een verscheidenheid aan lonende en veelgevraagde carrières. Het Occupational Outlook Handbook van het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics beoordeelt de carrières van Sargent onder degenen met het hoogste groeipotentieel van alle bijgehouden beroepen.

De gezondheidszorg is dynamisch, divers en groeit snel - en dat geldt ook voor de kansen voor veelgevraagde zorgprofessionals.

Bij Sargent heb je het voordeel dat je studeert aan een toonaangevende internationale onderzoeksinstelling met topprogramma's. In alle vier de afdelingen bereiden we studenten voor op een manier die maar weinig andere scholen kunnen.

Het Interprofessional Education (IPE) -programma van Sargent moedigt studenten van verschillende afdelingen aan om verschillende beroepen in de gezondheidszorg beter te begrijpen en de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om in teams te excelleren.

Locaties

  • Boston

    Commonwealth Avenue,635, 02215, Boston

    Vragen