Keystone logo
Brown University Master in biomedische technologie
Brown University

Master in biomedische technologie

College Hill, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Biomedical Engineering-programma van Brown biedt baanbrekend, interdisciplinair onderwijs op graduate niveau op het snijvlak van techniek, biologie en geneeskunde. Onderzoek op deze gebieden bevordert het begrip van fundamentele problemen in de biologie en de geneeskunde, terwijl nieuwe therapieën worden ontwikkeld om de kwaliteit van leven van mensen met medische problemen te verbeteren.

Het programma onderscheidt zich door zijn sterke en collaboratieve verbindingen tussen academische wetenschap, klinische geneeskunde en de industrie. Afgestudeerde studenten volgen cursussen techniek, biologie en geneeskunde, doen waardevolle klinische ervaring op in nabijgelegen academische ziekenhuizen die verbonden zijn aan de Brown Medical School, en nemen deel aan stimulerende stages bij bedrijven die biomedische technologieën commercialiseren. Deze kansen, in combinatie met proefschriftonderzoek, geven afgestudeerde studenten zowel de intellectuele als de praktische vaardigheden die nodig zijn om de opkomende wetenschap van vandaag te ontwikkelen tot bruikbare biomedische technologie en therapieën.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen