Keystone logo
Brunel Medical School

Brunel Medical School

Brunel Medical School

Invoering

Brunel's 5-jarige MBBS stelt je in staat om af te studeren met de medische kennis en professionele vaardigheden die je nodig hebt als nieuwe arts, klaar voor verdere training in het VK of in het buitenland.

Er zijn 120 plaatsen beschikbaar voor internationale studenten voor september 2023

Brunel Medical School reikt een aantal geneeskundebeurzen uit

Uw leren bij Brunel zal teamgebaseerd, technologiegedreven en patiëntgericht zijn en u voorbereiden op de toekomst van de medische praktijk. Teamgebaseerd leren (TBL) is de belangrijkste manier van lesgeven in de eerste jaren. Dit is een omgekeerde klasbenadering met de nadruk op frequente monitoring van het leren en op interactief teamwerk.

Vanaf je allereerste termijn leer je over patiëntenzorg door interacties onder supervisie met echte patiënten, door regelmatige plaatsingen in huisartsenpraktijken.

In jaar 3 begin je met je klinische stages in ziekenhuizen; gelegen in het westen van Groot-Londen en het zuidoosten van Engeland.

De school heeft tot doel het medisch onderwijs en de gezondheidszorgpraktijk te transformeren door middel van onderwijs, onderzoek in combinatie met multidisciplinaire maatschappelijke betrokkenheid. Afgestudeerde artsen van Brunel zullen met vriendelijkheid, professionaliteit en teamwerk voor hun patiënten en gemeenschappen zorgen.

We zijn verheugd om vanaf september 2021 een 5-jarige bacheloropleiding Geneeskunde te introduceren die leidt tot de toekenning van Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). De nieuwe Brunel Medical School maakt deel uit van het College of Health and Life Sciences. Onze 5-jarige MBBS in Geneeskunde staat open voor studenten van buiten het VK en de EU. We zullen zo snel mogelijk overleggen met Health Education England en het Office for Students, zodat we in de nabije toekomst ons diploma geneeskunde kunnen aanbieden aan studenten uit het VK en de EU (onder voorbehoud).

Waarom geneeskunde studeren bij Brunel?

Klinische stages verspreid over Londen en het zuidoosten van Engeland

 • Tijdens je studie geneeskunde bij Brunel loop je een breed scala aan klinische stages. Hier observeer je niet alleen, maar krijg je de kans om je klinische kennis toe te passen op praktijksituaties.

Beurzen

 • Brunel Medical School zal 10 beurzen toekennen specifiek voor MBBS Medicine voor deelname aan 2021/22. Ga voor informatie naar de webpagina over beurzen.

Een focus op gemeenschapsgeneeskunde

 • Een opwindend onderdeel van onze MBBS in Medicine is hoe u uw klinische kennis toepast in onze lokale gemeenschappen. Je kijkt naar het 'grotere geheel' door te leren hoe je een goede gezondheid voor iedereen kunt waarborgen, niet alleen voor één patiënt. Deze waardevolle lokaal opgedane ervaring kan worden toegepast ten voordele van gemeenschappen over de hele wereld.

Leer de wetenschap en 'kunst' van de geneeskunde

 • Hier bij Brunel doceren we wetenschap niet geïsoleerd, je moet weten waarom je leert. Je leert alles over de wetenschap van de geneeskunde - hoe artsen up-to-date wetenschappelijk onderzoek gebruiken om besluitvorming te ondersteunen. Je leert ook de 'kunst' van geneeskunde - hoe evidence-based geneeskunde wordt toegepast op elke patiënt die je zult zien.

Bereid je voor op 'wereldgeneeskunde'

 • We zullen gespecialiseerd advies, ondersteuning en begeleiding bieden aan diegenen die de USMLE of MCCEE willen volgen.
 • U leert over de uitdagingen van de 21e eeuw waarmee we worden geconfronteerd, de impact ervan op de gezondheid en hoe dit zich verhoudt tot de zorg voor patiënten. Je ontdekt de betekenis van preventie, volksgezondheid, revalidatie en andere aspecten van de klinische geneeskunde op wereldschaal. We bereiden je voor om geneeskunde te oefenen, niet alleen in het VK en je thuisland, maar ook op wereldwijd niveau.
 • De ontwikkelde 'digitale' wereld - Door ons innovatieve curriculum ervaar je een scala aan technologieën, bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie, robotica, virtual reality en het leveren van virtuele consultaties.
 • De derde wereld - Je wordt opgeleid om geneeskunde te beoefenen door rekening te houden met de tekenen en symptomen van de patiënt zonder veel aspecten van moderne technologie. In sommige gevallen zonder stroom!

Een primaire medische kwalificatie

 • Een Brits medisch diploma wordt over de hele wereld erkend. Je studeert af met een primaire medische kwalificatie, die je voorziet van een voorlopige registratie bij de GMC en een vergunning om te oefenen in Foundation Year 1 / Residency Year 1-functies.

Maak deel uit van onze internationale gemeenschap

 • Studenten van over de hele wereld noemen Brunel hun thuis, iets waar we enorm trots op zijn. In feite zijn er 150 van 's werelds landen vertegenwoordigd bij Brunel, wat je de kans geeft om te leven en te studeren als onderdeel van een diverse, wereldwijde gemeenschap.

Gegarandeerde studentenhuisvesting op onze campus in West-Londen

 • We hebben meer dan 4.500 moderne, comfortabele en veilige kamers met een scala aan accommodatiemogelijkheden op de campus.

130580_Box-afbeelding-x700.jpg

"We zijn trots op onze medische school van wereldklasse in Brunel, die tot doel heeft u voor te bereiden op de geneeskunde van de 21e eeuw in een reeks klinische en gemeenschapsomgevingen. In het bijzonder zullen we kennis en begrip verankeren van geïntegreerde zorgsystemen waarin zowel fysieke als mentale gezondheidszorg in toenemende mate in de gemeenschap wordt geleverd, ondersteund door de vooruitgang in digitale technologie. We zullen artsen voortbrengen met de kennis, vaardigheden, flexibiliteit en patiëntgerichte focus om geneeskunde over de hele wereld uit te oefenen."

Professor Paul Hellewell

Vice-provost en decaan, College of Health and Life Sciences

Locaties

 • Uxbridge

  Brunel University London, Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

  Vragen