We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Brunel University London
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

Invoering

Brunel University London , genoemd naar de invloedrijke ingenieur van Groot-Brittannië, Isambard Kingdom Brunel, heeft sinds de opening in 1966 consequent academische excellentie geleverd. In zijn meer dan 50 jaar educatieve instructie heeft de universiteit verschillende onderscheidingen ontvangen en is momenteel 34e in de wereld genoemd voor internationale vooruitzichten (Times Higher Education World University Rankings 2020).

De universiteit is trots op haar gerenommeerde academici, die zowel de programma's van Brunel ontwikkelen als hun wereldwijd gerenommeerde onderzoek leveren. Deze opvoeders bereiden afgestudeerden voor op het belonen van een loopbaan door vaardigheden in de praktijk toe te passen die op de werkplek kunnen worden toegepast.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Geschiedenis en educatie

Brunel University London is vernoemd naar een van de meest opmerkelijke ingenieurs van Groot-Brittannië, Isambard Kingdom Brunel. Verschillende afgestudeerden van Brunel zijn leiders geworden in de wereld van de academische wereld op het gebied van volksgezondheid, op gebieden als volksgezondheidseconomie en infectieziektebestrijding, en op technische gebieden van productie, civiele techniek en diensten- en overheidssectoren.

De universiteit streeft er consequent naar om te voldoen aan de academische normen van de UK Quality Code for Higher Education, gepubliceerd door het Quality Assurance Agency, dat de nationale verwachtingen vaststelt waaraan alle Britse instellingen voor hoger onderwijs moeten voldoen. De processen en procedures van de universiteit voldoen consequent aan het Framework for Higher Education Qualifications in Engeland, Wales en Noord-Ierland (FHEQ) om de hoge academische normen en kwaliteit van het onderwijs te garanderen die studenten en afgestudeerden zijn gaan verwachten.

Bij Brunel studeer je met gepassioneerde academici die gerespecteerde experts zijn in hun vakgebied. Deze academici zijn toegewijd om je te helpen bij het ontwikkelen van de educatieve en persoonlijke vaardigheden die je nodig hebt voor succes na het afstuderen.

Onderzoek

Brunel University London zich in voor toonaangevend onderzoek en combineert academische strengheid met de behoeften van de overheid, de industrie en de profit- en non-profitsectoren wereldwijd - en levert creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen om te voorzien in economische, culturele en sociale voordelen.

Online studie

Met het online leerplatform van Brunel kunt u uw programma bestuderen op een tijdstip en op een locatie die bij uw planning en externe verplichtingen past. Via de webconferentiefunctie van de universiteit kunt u communiceren met uw medestudenten en heeft u gedeelde toegang tot live videofeeds.

Tijdens je studie heb je toegang tot:

 • Boeiend studiemateriaal: uw bronnen omvatten videocolleges, casestudy's, klassenforums en podcasts.
 • Ondersteuning en begeleiding: je toegewijde programmadocent begeleidt je tijdens je studie door je academische ontwikkeling.
 • Uw virtuele campus: studeer vanaf elke locatie en bouw contacten met gelijkgestemde professionals over de hele wereld.
 • Open bibliotheek: online studenten hebben volledige toegang tot Brunels uitgebreide digitale bibliotheek voor boeken, artikelen en elektronische bronnen.

Waarom voor ons kiezen

 • Brunel University London wordt gerangschikt als een van de top 25 universiteiten van het Verenigd Koninkrijk voor startsalarissen.
 • 72% wereldleidende / internationaal excellente onderzoeksoutput.
 • Gerangschikt in de top 40 van onderzoeksintensieve universiteiten, 58e wereldwijd in Times Higher Education Impact Rankings 2022.
 • Volgens de Times Higher Education World University Rankings 2023 staat Brunel University London op de 4e plaats in het VK en op de 20e plaats in de wereld voor internationale kijk.
 • Brunel rust afgestudeerden uit met praktische vaardigheden om de uitdagingen van de samenleving op wereldschaal aan te pakken en bereidt hen voor met door onderzoek geleid onderwijs van zeer ervaren docenten.
 • Studeer altijd en overal met 100% online graden.

Getuigenissen van studenten

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • London

  London, Verenigd Koninkrijk

  Vragen