Keystone logo
Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Invoering

Cabarrus College Of Health Sciences biedt vooruitstrevend, voorbeeldig onderwijs in de gezondheidszorg.

Cabarrus College Of Health Sciences , in 2016 uitgeroepen tot de beste kleine universiteit van North Carolina, is geëvolueerd van een kleine verpleegschool tot een robuuste onderwijsinstelling met graden in zeven gezondheidswetenschappelijke disciplines. Van eenjarige diploma's tot associate-, bachelor- en masterdiploma's - inclusief deeltijd- en online-opties - wij bieden een optie die aan onze behoeften voldoet, of je nu nieuw bent in de gezondheidszorg of al in dienst bent en je carrière wilt bevorderen.

Op onze ultramoderne campus, gelegen op het terrein van Atrium Health Cabarrus, leer je in een meeslepende, professionele zorgomgeving die excellentie belichaamt en een ongeëvenaarde praktijkervaring biedt. Je leert van deskundige docenten die geïndividualiseerde instructie geven en zich inzetten om je te helpen slagen terwijl je hier bent en nadat je bent afgestudeerd.

Onze studenten hebben meer dan 90 procent slagingspercentages voor licentieverlening en certificering, die de nationale en nationale gemiddelden ver overtreffen, en 96 procent werkt binnen zes maanden na afstuderen in de gezondheidszorg.

Locaties

  • Concord

    Medical Park Drive Northeast,401, 28025, Concord

    Vragen