Keystone logo
© Dr. Seyed Mahmood Nikbakht Zadeh
California State University San Bernardino

California State University San Bernardino

California State University San Bernardino

Invoering

Het Department of Health Science and Human Ecology zet zich in voor het bieden van uitgebreid onderwijs en training aan een diverse groep studenten, waardoor ze kunnen uitblinken in alle aspecten van gezondheid. Met een breed scala aan academische aanbiedingen willen we onze studenten uitrusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een positieve invloed te hebben op de gezondheid en het welzijn van zowel individuen als gemeenschappen. Onze niet-gegradueerde programma's zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de gezondheidszorg.

De Bachelor of Science in Environmental Health Science richt zich op het aanpakken van de cruciale kruising tussen menselijke gezondheid en het milieu. Studenten in dit programma onderzoeken manieren om gevaren voor het milieu te identificeren en te verminderen, waardoor de volksgezondheid en veiligheid worden bevorderd.

De Bachelor of Science in Health Services Administration heeft een managementgerichte benadering en bereidt studenten voor op het leiden en optimaliseren van zorgorganisaties. Met een focus op gezondheidszorgbeleid, financiën en strategische planning, komen afgestudeerden naar voren als effectieve leiders die in staat zijn om door de complexiteit van het gezondheidszorglandschap te navigeren.

In de Bachelor of Science in Public Health verdiepen studenten zich in de grotere problemen die van invloed zijn op de gezondheid van gemeenschappen, ontwikkelen ze strategieën om ziekten te voorkomen en het algehele welzijn te verbeteren. Dit programma zorgt voor een diep begrip van epidemiologie, gezondheidsbevordering en beleidsontwikkeling, zodat afgestudeerden goed toegerust zijn om dringende uitdagingen op het gebied van de volksgezondheid aan te pakken.

Voor mensen met een passie voor voeding en de impact ervan op de gezondheid van de mens, bieden we de Bachelor of Science in Nutritional Science and Dietetics aan. Dit programma leidt studenten op tot geregistreerde diëtisten, die een cruciale rol spelen bij het bevorderen van gezonde voedingsgewoonten en ziektepreventie. Naarmate studenten vorderen in hun academische reis, bieden we hen de mogelijkheid om hoger onderwijs te volgen via onze afstudeerprogramma's.

De Master's in Health Services Administration biedt een meer diepgaande verkenning van de principes van gezondheidszorgbeheer, waarbij professionals worden voorbereid om verandering en innovatie in de branche te stimuleren.

Onze master in volksgezondheid stelt studenten in staat om beoefenaars van de volksgezondheid te worden, uitgerust om gezondheidsverschillen te beoordelen en aan te pakken, interventieprogramma's te ontwerpen en te pleiten voor op feiten gebaseerd beleid.

Ten slotte richt de master Nutritional Sciences zich op baanbrekend onderzoek en geavanceerde praktijken op het gebied van voeding, waardoor afgestudeerden leiders kunnen worden in voedingstherapie en -onderzoek.

Bij het Department of Health Science and Human Ecology zijn we toegewijd aan het produceren van competente en medelevende gezondheidswerkers die klaar zijn om de uitdagingen van een dynamisch en steeds evoluerend veld aan te gaan. Door een mix van rigoureuze academici, praktijkervaringen en deskundig mentorschap van docenten, zijn onze studenten in staat om betekenisvolle veranderingen teweeg te brengen en aanzienlijk bij te dragen aan de verbetering van de wereldwijde gezondheidsresultaten.

Campusfuncties

    Locaties

    • San Bernardino

      5500 University Parkway, 92407, San Bernardino

    Vragen