Keystone logo
Camelot College

Camelot College

Camelot College

Invoering

Camelot College is op 1 mei 1986 opgericht door Ronnie L. Williams uit zijn oprechte wens om onderwijs en beroepsvaardigheidstraining te geven aan werklozen en mensen met weinig tewerkstelling in het bedrijfsleven en de medische industrie.

Camelot College eerste lessen van Camelot College begonnen op 12 mei 1986 in Baton Rouge, Louisiana op Wooddale Boulevard 2618 (Windsor Courts Office Plaza - voorheen Bellemont Office Park) door middel van een klassikaal opleidingscontract met de Job Training Partnership Administration. Ze kregen een vergunning van het Louisiana State Department of Education op 28 augustus 1986. Sinds die tijd heeft het college, door de nadruk op uitmuntende onderwijs en arbeidsbemiddeling, veel afgestudeerden opgeleid en aan een baan geplaatst in de East Baton Rouge Parish en de omliggende gebieden. . Camelot College is momenteel een geaccrediteerd bedrijf bij het South Central Better Business Bureau en bestaat sinds 1995.

Camelot College blijft de nadruk leggen op uitmuntende onderwijs en arbeidsbemiddeling en is gevestigd als een vitale postsecundaire instelling in de zuidelijke regio.

Locaties

  • Baton Rouge

    Wooddale Boulevard,2618, 70805, Baton Rouge

    Vragen