Keystone logo
Canadian Memorial Chiropractic College

Canadian Memorial Chiropractic College

Canadian Memorial Chiropractic College

Invoering

CMCC, gevestigd in Toronto, Ontario, Canada, is een wereldleider op het gebied van onderwijs en onderzoek naar chiropractie. CMCC is een academische instelling die een tweede instap undergraduate professional degree en postdoctorale en permanente educatieprogramma's aanbiedt. CMCC, een liefdadigheidsorganisatie zonder winstoogmerk, ontvangt geen directe overheidsfinanciering en is voor ondersteuning afhankelijk van lidmaatschap, collegegeld en donaties.

Het undergraduate-programma bij CMCC is een tweede honours-baccalaureaatopleiding die wordt aangeboden aan gekwalificeerde kandidaten die vóór toelating minimaal drie jaar universitaire studie hebben afgerond.

CMCC wordt erkend als een van de meest innovatieve chiropractische instellingen in Noord-Amerika, gericht op fundamenteel en toegepast onderzoek met betrekking tot neuromusculoskeletale interacties en de studie van de rol van chiropractie in geïntegreerde zorg en gezondheidsbevordering. CMCC biedt chiropractische zorg aan patiënten in zijn zeven gemeenschapsgebaseerde onderwijsklinieken in de Greater Toronto Area.

Locaties

  • Toronto

    Leslie Street,6100, M2H 3J1, Toronto

    Vragen