Keystone logo
Cardiff University BSc Medicinale Chemie
Cardiff University

BSc Medicinale Chemie

Cardiff, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28.200 / per year *

Op de campus

* voor overzeese gebieden voor thuis jaar twee en drie: £9.250 / jaar één: £9.000

Invoering

Deze driejarige opleiding biedt in het eerste jaar een brede introductie in de belangrijkste gebieden van de chemie en specialiseert zich in de daaropvolgende jaren in de chemie en overdraagbare vaardigheden die nodig zijn in de farmaceutische industrie. Tijdens je studie breng je veel uren door in onze laboratoria om praktijkervaring op te doen met de technieken voor het synthetiseren en testen van geneesmiddelen en om je onderzoeks-, wiskundige en computationele vaardigheden te ontwikkelen. Je leert ook over leiderschap, management en projectplanning. In het laatste jaar krijg je de kans om je via een origineel project te specialiseren in een gebied dat voor jou interessant of belangrijk is.

Waarom deze cursus studeren

Medicinal Chemistry is een vooruitstrevende opleiding die rekening houdt met de problemen van de toekomst, banden legt met de industrie en verder gaat dan het lab om gebieden als business, marketing en duurzaamheid te bestrijken.

Toekomstbestendige training

Een toekomstgerichte cursus die toekomstbestendige training biedt voor een breed scala aan loopbanen.

Vaardigheden verwerven die de maatschappij nodig heeft

Bestudeer belangrijke onderwerpen zoals het maken van vaccins voor huidige en toekomstige pandemieën en het maken van duurzame geneesmiddelen die vriendelijk zijn voor de planeet en betaalbaar voor iedereen.

Leren buiten het lab

Stap verder dan het lab en ontdek gebieden als projectmanagement, bedrijfskunde, marketing, financiën, bedrijfsvoering, strategie, duurzaamheid, leiderschap en meer.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Chat with students

Vragen