Keystone logo
Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Invoering

De Carl Remigius Medical School traint de professionals en managers die nodig zijn in de gezondheidszorg. Op de sites in Frankfurt am Main, Hamburg, Idstein, Keulen en München, hebben we vrijgezel- en masteropleidingen full-time en part-time op. Door en onze afgestudeerden veilig en het hoge niveau van de gezondheidszorg in Duitsland verder uit te bouwen, we gezamenlijk nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid.

onze filosofie

Samen met onze afgestudeerden, nemen we aan maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het is ons doel, het hoge niveau van de gezondheidszorg veilig te stellen in Duitsland en te ontwikkelen. Daarvoor hebben we te maken in de Carl Remigius Medical School doelgericht en toekomstgericht experts en leidinggevenden uit, die dringend nodig zijn in de industrie.

Als strategische partner onderwijs voor de gezondheidszorg bedrijven in HRM vraagstukken ontwikkelde Carl Remigius Medical School innovatieve concepten en passende opleiding voor medisch, gezondheid economische en therapeutische sector. Deze zijn het resultaat van continue dialoog met beslissers van toonaangevende industriële organisaties. Tegen de achtergrond van de demografische veranderingen en de technologische vooruitgang, analyseren we de behoeften van de groeiende arbeidsmarkt in de zorg. De resultaten zijn opgenomen in onze opleidingen.

Onze afgestudeerden zijn voorbereid op de hoge praktische oriëntatie in de studie over de uitdagingen van de markt, ze werken in de nieuwe, relevante vakgebieden en nemen aan belangrijke schakel posities. Professionals Studenten maken de Carl Remigius Medical School met de juiste ontwikkeling van vaardigheden, de basis voor hun volgende carrièrestap. U aanvaardt verantwoordelijkheden van het management, de controle van belangrijke projecten in het spanningsveld tussen gezondheid en economie, of spelen een belangrijke rol in het change management.

De cursussen van Carl Remigius Medical School hebben een interdisciplinaire en holistische benadering; zodat ze voldoen aan de essentiële eisen waaraan moet worden voldaan door gezondheidswerkers. Onze instructeurs zijn ervaren beoefenaars, komen uit vele verschillende gebieden van de gezondheidssector en dus bewust te maken van de verschillende benaderingen en standpunten te verhogen.

Cursussen en Locaties

Als eerbetoon aan de bakermat van onze naamgenoot Frankfurt is de grootste van het aantal cursussen plaats. Meer zijn in de steden Hamburg, Keulen en München alsook in Idstein im Taunus. Zo zijn we zeer goed gepositioneerd in Duitsland. op 18 Maart 2016 start de Carl Remigius Medical School met zeven gangen:

 • Physician Assistance (B.Sc., full-time)
 • Gezondheid en verpleging (B.Sc., duaal)
 • Health Management of Health Professions (B.Sc., part-time)
 • Medisch Onderwijs (BA, part-time)
 • Leiderschap en management in de gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening (MA, part-time) Multidisciplinaire therapie in de kindergeneeskunde (M.Sc., part-time)
 • Natuurgeneeskunde & Complementaire Geneeskunde (M.Sc., part-time)

Locaties

 • Frankfurt

  Carl Remigius Medical School, Marienburgstr. 2, 60528, Frankfurt

  • Hamburg

   Carl Remigius Medical School, Alsterterrasse 1, 20354 , Hamburg

   • Idstein

    Carl Remigius Medical School, Limburger Straße 2 , 65510, Idstein

    • Cologne

     Carl Remigius Medical School, Im MediaPark 4d / 2.OG, 50670 , Cologne

     • Munich

      Carl Remigius Medical School, Charles-de-Gaulle-Str. 2, 81737 , Munich

      Opleidingen

      Vragen