Keystone logo
Carrington College Certificaat in veterinaire technologie
Carrington College

Certificaat in veterinaire technologie

0 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De missie van het Veterinary Technology-programma is om lokale en wereldwijde veterinaire gemeenschappen te voorzien van ethische afgestudeerden die zich inzetten voor levenslang leren en professionele ontwikkeling. Afgestudeerden verwerven beheersing van vaardigheden op instapniveau en kennis die vereist zijn voor de hedendaagse veterinaire praktijk. De kern van het programma is de praktijk van gezelschapsdieren, maar alle facetten van de diergeneeskunde, inclusief de geneeskunde voor grote dieren, biomedisch onderzoek en branchegerelateerde onderwerpen, worden benadrukt.

Dit programma bereidt studenten voor op het werken in veterinaire klinieken, reddingscompetities en op hogescholen en universiteiten. In het programma van Carrington College combineren studenten klassikaal werk met praktijkgerichte training om de vaardigheden te leren die nodig zijn om in het veld te werken. Na afronding van het Veterinary Technology-programma kunnen afgestudeerden:

Diverse administratieve, klinische, verpleegkundige en chirurgische ondersteunende procedures uitvoeren in een veterinaire medische omgeving; Demonstreer het vermogen om kritisch te denken, samen te werken, duidelijk te communiceren en professioneel te handelen.

Studenten Diergeneeskunde kunnen binnen 19 maanden afstuderen. Studenten die afstuderen aan het programma worden voorbereid op het Veterinary Technician National Examination (VTNE).

Het College garandeert niet dat studenten deze examens met goed gevolg zullen afleggen of gecertificeerd of gelicentieerd zullen zijn vanwege het voltooien van het programma.

Afgestudeerden hebben de vaardigheden en kennis op instapniveau die nodig zijn voor de moderne dierenartspraktijk. Het kernprogramma is gericht op gezelschapsdieren, maar alle facetten van de diergeneeskunde, inclusief geneeskunde voor grote dieren, biomedisch onderzoek en branchegerelateerde onderwerpen, worden benadrukt.

Het Veterinary Technology-programma aan het Carrington College combineert theorie en praktische instructie met cursussen over anatomie en fysiologie van dieren, biologie en scheikunde. Het programma omvat een externship, waardoor studenten hun vaardigheden in een veterinaire setting kunnen oefenen.

Veterinaire technici werken in verschillende omgevingen, en velen werken in particuliere dierenklinieken en dierenziekenhuizen. Andere plaatsen waar veterinaire technici kunnen werken, zijn onder meer onderwijsinstellingen zoals hogescholen en sociale belangenorganisaties.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master in Veterinary Medicine - One-tier Master
    • Budapest, Hongarije
  • Toegepast diergedrag en dierenwelzijn MSc
    • Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
  • Veterinaire anesthesie en analgesie MSc, PgDip, PgCert (online leren)
    • Online