Keystone logo
Casa Loma College

Casa Loma College

Casa Loma College

Invoering

Casa Loma College is een particuliere instelling en is goedgekeurd om te opereren door het California Bureau for Private Post-Secondary Education.

Casa Loma College is toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van onderwijs, service en uitmuntendheid in aanverwante gezondheidsdisciplines. Onze programma's zijn ontworpen om in te spelen op de veranderende behoeften van onze studenten door effectieve instructiemiddelen te creëren die de toegang tot leren vergroten en volwassenen kansen bieden om de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om hun professionele doelen te bereiken.

Casa Loma College gelooft dat onderwijs een continu proces is. Het stelt een individu in staat leeractiviteiten na te streven die nodig zijn voor persoonlijke en professionele groei.

Het College reikt de volgende graden uit: RN tot BSN Bachelor of Science in Nursing, BS Allied Health Leadership and Management, Associate of Science Diagnostic Medical Sonography; Associate of Applied Science in Magnetic Resonance Imaging en Associate of Applied Science in Physical Therapist Assistant.

We zijn erg trots op het succes van onze studenten. Wij geloven dat hun succes het resultaat is van de hoogwaardige opleiding en training op Casa Loma College , onze toegewijde instructeurs en beheerders en de middelen die we aan elke student bieden.

Als een particuliere non-profit California Corporation wordt Casa Loma College bestuurd door een Board of Regents.

Locaties

  • Los Angeles

    Kester Avenue,6725, 91405, Los Angeles

    Vragen