Keystone logo
Centennial College Diploma in ergotherapeut-assistent en fysiotherapeut-assistent
Centennial College

Diploma in ergotherapeut-assistent en fysiotherapeut-assistent

Toronto, Canada

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

CAD 2.721 / per year *

Op de campus

* collegegeld 2 semesters Canadese studenten; CAD 15,693 - collegegeld 2 semesters Internationale studenten

Invoering

  • Programmacode : 9151
  • School : School voor gemeenschaps- en gezondheidsstudies
  • Referentie : Ontario College Diploma
  • Programmatype : Post-secundair programma
  • Programmaduur : 2 jaar/4 semesters
  • Locatie : Story Arts Center

Bij Centennial College 's programma voor ergotherapeut-assistent en fysiotherapeut-assistent (OTA & PTA) leert u mensen te ondersteunen wiens vermogen om te functioneren en zich aan te passen is verminderd of aangetast als gevolg van letsel, ziekte of omstandigheden die deelname aan dagelijkse activiteiten beïnvloeden .

Door training in dit gezondheidszorgdiplomaprogramma, dat zal bestaan uit actuele theoretische kennis en praktische ervaringen, ontwikkel je competenties om een medelevende, klantgerichte en reflectieve revalidatiearts te worden die zal worden voorbereid met de kennis en vaardigheden om te werken in de dynamisch zorgveld.

De faculteitsleden van dit universitaire gezondheidszorgprogramma zijn ervaren ergotherapeuten en fysiotherapeuten die werkzaam zijn in hun vakgebied en zullen ervoor zorgen dat u over de educatieve hulpmiddelen, training en praktische ervaring beschikt die nodig zijn om carrière-uitdagingen met enthousiasme, professionaliteit en actuele op bewijs gebaseerde kennis en vaardigheden van de industrie. Hoge academische normen en persoonlijke aandacht zijn twee opvallende kenmerken van dit programma.

Zodra u het programma Ergotherapeut-assistent en fysiotherapeut-assistent hebt voltooid, beschikt u over de kennis, vaardigheden en het vermogen om onder toezicht te werken met geregistreerde ergotherapeuten en fysiotherapeuten om revalidatiediensten te bieden om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren.

Opmerking : het ergotherapeut-assistent- en fysiotherapeut-assistent-diplomaprogramma bij Centennial College is geaccrediteerd door het ergotherapeut-assistent- en fysiotherapeutassistent-onderwijsaccreditatieprogramma (OTA & PTA EAP) in samenwerking met Physiotherapy Education Accreditation Canada (PEAC) en de Canadian Association of Ergotherapeuten (CAOT). De status van Accreditatie is op 30 november 2019 aan de opleiding verleend voor de periode tot 30 november 2025.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen