Keystone logo
Central Methodist University Bachelor in gezondheidswetenschappen
Central Methodist University

Bachelor in gezondheidswetenschappen

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 23.000 / per year *

Afstand leren, Op de campus

* College of Liberal Arts & Sciences: jaarlijks collegegeld (12-18 uur per semester) $ 23.000 / College of Graduate & Extended Studies: alle locaties behalve St. Louis $ 210 / credit-uur; Online $ 250/kredietuur

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Ben je klaar om een kennisbank te ontwikkelen die je voorbereidt om deel uit te maken van een behandelteam in de gezondheidszorg? Heb je interesse in gezondheidsgerelateerde loopbaantrajecten? De major Health Sciences van CMU biedt onze studenten de vaardigheden waarnaar werkgevers op zoek zijn in de gezondheidszorg, en het onderwijs dat nodig is voor succes in gezondheidsgerelateerde graduate-programma's.

Het Health Sciences-programma bereidt je voor op een veelgevraagde carrière in steeds veranderende en groeiende gebieden. Je zult uitdagende en lonende academische ervaringen opdoen, evenals hands-on leren. Als je op zoek bent naar een programma om je voor te bereiden op administratieve functies op instapniveau in de gezondheidszorg, of afgestudeerde studies in een gezondheidsgerelateerd vakgebied, dan is het programma Health Science Degree het programma voor jou!

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Science in geallieerde gezondheid
  • Lamoni, Verenigde Staten
 • Certificaat in persoonlijke ondersteuningsmedewerker - internationaal
  • Kitchener, Canada
  • Waterloo, Canada
  • + 6 meer
 • Associate of Applied Science in Allied Health Education
  • Lynnwood, Verenigde Staten