Keystone logo
Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Invoering

Celso Lisboa werd geboren in de stad Rio de Janeiro in de vroege 20e eeuw. Zoon van leraren, begon hij zijn leven zich wijden aan de politiek als raadslid en staat wetgever in de jaren 1950. In die tijd ontwikkelde hij projecten van de economische en maatschappelijke relevantie en, op eigen initiatief, opgericht en onderhouden van de Recovery Center Bela Vista en Maatschappelijk Welzijn werk voor minderjarigen. Verminder de sociale ongelijkheid door middel van kwalitatief goed onderwijs was een droom, je droom.

In 1964 verliet hij de politieke activiteiten om vond het College Atheneu Braziliaanse, gericht op het midden-en middelbare school. Voortzetting van haar droom, opgericht in 1971, de Universiteit Society Celso Lisboa. Het consolideren van zijn succesverhaal in 1998, de instelling te veroveren van de positie van University Center, het aanbieden, in aanvulling op de cursussen in het management, afstudeerders op de gezondheid en het milieu.

De Celso Lissabon is de beste University Center for Health en Wellness in Rio de Janeiro. Met 45 jaar van zijn bestaan ​​heeft het Instituut opgeleid meer dan 20.000 studenten in de undergraduate opleidingen. Er zijn 14.000 vierkante meter van de infrastructuur op een enkele campus in het hart van Noord-Zone, in de voorkant van de Expressweg Sampaio Station:

80 klaslokalen verdeeld in 5 blokken 18 laboratoria voor practica 4 computerlokalen 3 auditoria multi-sport gym academie bibliotheek

Locaties

  • Rio de Janeiro

    Rua 24 de Maio, 797 Engenho Novo – Rio de Janeiro CEP: 20950-092, , Rio de Janeiro

    Opleidingen

    Vragen