Keystone logo
Charles Sturt University Bachelor in de veterinaire biologie / Bachelor in de diergeneeskunde
Charles Sturt University

Bachelor in de veterinaire biologie / Bachelor in de diergeneeskunde

Wagga Wagga, Australië

6 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 63.600 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

CRISCO-code: 068968D

Heb jij een passie voor diergezondheid en dierenwelzijn? De Bachelor of Veterinary Biology / Bachelor of Veterinary Science double degree van Charles Sturt University bereidt je voor op een carrière als geregistreerd dierenarts in Australië, Nieuw-Zeeland, Hong Kong, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

Deze veterinaire graad is ontwikkeld in nauw overleg met de veterinaire industrie om te voldoen aan de behoeften van landelijke en regionale gemeenschappen aan dierenartsen die de kennis en vaardigheden hebben om te werken met landbouwhuisdieren en paarden, gezelschapsdieren en dieren in het wild.

Hoogtepunten van de cursus

Industrierelevant

Deze graad in veterinaire biologie en diergeneeskunde is bedoeld om zeer bekwame veterinaire afgestudeerden te voorzien van een sterke toewijding aan diergezondheid, welzijn en onderzoek, en aan de ontwikkeling en bescherming van dierindustrieën.

Bouw belangrijke netwerken op terwijl je studeert

Naast je leerwerkplekken en klinische rotaties, studeer je zes jaar lang op één landelijke locatie. Stages creëren een sterk gevoel van verbondenheid tussen personeel en studenten op alle niveaus van het programma. Charles Sturt University geniet ook de steun van een enthousiaste en betrokken regionale gemeenschap; gemakkelijke toegang tot een breed scala aan veterinaire praktijken en boerderijen; en de ontspannen, plezierige en betaalbare levensstijl die hoort bij het leven in een bloeiend regionaal centrum van meer dan 60.000 mensen.

Een holistische leerervaring

Je ontwikkelt vaardigheden in de diagnose en behandeling van ziekten bij alle gangbare soorten landbouwhuisdieren (runderen, schapen, varkens, pluimvee en vissen) en gezelschapsdieren (paarden, honden en katten). De cursus biedt een solide basis in landbouwproductiesystemen en de integratie van voeding, genetica, economie en epidemiologie voor het optimale beheer van kuddes en koppels. Praktijksessies met levende dieren beginnen in je eerste week en gaan door gedurende de cursus. Naast je opleiding in wetenschappelijke en klinische vaardigheden, ontwikkel je ook een reeks levens- en zakelijke vaardigheden die je zullen helpen bij je werk als landelijke en/of regionale dierenarts.

Zorg voor een zeer gewaardeerde leerervaring

De toelating tot deze cursus is zeer competitief, met ongeveer 350 aanvragen voor de 66 beschikbare plaatsen per jaar. Succesvolle aanvragers moeten blijk geven van uitstekende academische prestaties, superieure communicatieve vaardigheden en een oprechte toewijding aan dieren, veehouderijen en werken in landelijke en regionale gemeenschappen.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen