Keystone logo
City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

Invoering

Welkom bij City & Guilds of London Art School, een not-for-profit, gespecialiseerde instelling voor hoger onderwijs dat zich toelegt op het onderwijs en inspireren van de volgende generatie van creatieve professionals. Wij bieden een belangrijk alternatief voor de andere modellen van kunst en ambacht het hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk.

Al onze opleidingen hebben een bewezen track record en wordt alom gerespecteerd. Wij bieden undergraduate en postdoctorale opleidingen in de hedendaagse kunst (BA (Hons) en MA), het behoud van de culturele objecten (BA (Hons) en MA) en Historic Carving (Diploma en Postgraduate Diploma), evenals een Foundation Diploma in Kunst en Design. Ga naar de afzonderlijke programma's voor meer informatie over onze cursussen uit te vinden.

Hoewel onze tarieven zijn in lijn met standaard Britse graden, hebben we een streven naar hoge niveaus van contacttijd met docenten, die allen actief zijn professionals. Wij bieden ook een aanzienlijk aantal beurzen en beurzen om studenten te helpen financieren hun studie, dankzij een brede waaier van gulle weldoeners die de inzet van de Art School om excellentie te herkennen. Studenten op onze BA (Hons) cursus kan in aanmerking komen voor door de overheid gefinancierde leningen voor studenten.

Onderwijs aan onze medewerkers om student ratio's zijn vrijgevig, en het onderwijs op alle cursussen vindt plaats aan de overkant van de week. Het onderwijs wordt uitgevoerd door kunstenaars en beoefenaars op de top van hun vakgebieden, die gezamenlijk zorgen voor een gevarieerd en dynamisch bereik van expertise en standpunten. De specialistische aard van de Art School betekent dat we kunnen richten op uitmuntendheid en bieden de één-op-één aandacht onze onderwerpen vergen. Wij geloven in nieuwsgierigheid, ambitie en leren door te maken. Iedere student wordt gestimuleerd en ondersteund om hun eigen verwachtingen te overtreffen.

De opvoeding die wij aanbieden is zowel breed en diep. Wij combineren vaardigheden op basis van onderwijs met contextuele kunst Histories lezingen en seminars die de Londense musea en galeries in dienst als een cruciaal middel voor regelmatige gerichte studiereizen. Tekenen is van fundamenteel belang voor al onze cursussen met een speciale tekening Studio open voor iedereen, terwijl de vruchtbare kruisbestuiving van de proefpersonen helpt studenten om een ​​diepgaand begrip van hun praktijk te ontwikkelen.

Locatie en faciliteiten Wij hebben in onze Kennington site sinds 1879, die nu bestaat uit een Georgisch terras en speciaal gebouwde Victoriaanse studio gelegen tegenover Kennington metrostation, samen met een grote flexibele studio ruimten voor de Stichting Diploma in een naburig 1930 ex-pakhuis geweest. We hebben de Londense galeries en musea binnen handbereik, met de National Gallery op slechts een paar haltes en zowel de East End galeries en musea van South Kensington op slechts 20 minuten met de metro. Dit gebied van Zuid-Londen is hard op weg een culturele wijk met Damian Hirst's Newport Street Gallery, Gasbedrijf, Beaconsfield en tal van andere galeries binnen een korte wandeling. Onze relatie netwerk met culturele organisaties, musea en galeries is uitgebreid en zowel lokale (Londen) en globale, met inbegrip van partnerships in Venetië, Tokio en Berlijn.

Wij erkennen de centrale rol van de studio als een ruimte voor creatieve inspanning, analyse en experimenten, en studenten worden toegewezen toegewijd werkruimtes die hun intensieve, gerichte en full-time praktijk te ondersteunen. Elk gebied van de werkruimte is ontworpen met de praktijk van de student in het achterhoofd de vraag of dat is een hoge plafonds kunstenaars 'studio met natuurlijk het noorden licht, of een beschermd onderzoekslaboratorium. Daarnaast krijgen de studenten hebben toegang tot de rennen gespecialiseerde middelen en workshops, met inbegrip van de tekening studio, prentenkabinet, houtwerkplaats, gieten workshop, glas workshop, Sackler Library and IT studio, evenals de toegang tot kleinere gespecialiseerde faciliteiten deskundigenadviezen zoals een gieterij , keramiek ovens en een fotografische donkere kamer.

STEUN EN DE GEMEENSCHAP We werken op een menselijke schaal met ongeveer 230 studenten en 80+ docenten. Dit stelt ons in staat om te werken met onze studenten als onderscheiden en belangrijke leden van onze levendige en boeiende creatieve gemeenschap. Wij geven om individuele vooruitgang en verblijf in actieve communicatie met onze alumni, van wie velen zijn leiders in hun vakgebied. Studenten profiteren ook van samenwerkingsverbanden met toonaangevende erfgoed, creatieve en kunst gerelateerde instellingen en initiatieven, die mogelijkheden bieden voor vrijwilligerswerk ervaring, inbedrijfstelling en presentatie van het werk van leerlingen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

Vragen