Keystone logo
Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science Master of Science in de biomedische technologie
Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Master of Science in de biomedische technologie

New York, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Afstand leren

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Master of Science in Biomedical Engineering

Biomedical engineering is een evoluerend discipline in de techniek die is gebaseerd op samenwerking tussen ingenieurs, artsen en wetenschappers om interdisciplinair inzicht in de medische en biologische problemen. Het veld heeft zijn eigen kennis en principes die de basis voor de academische programma's ontworpen door de afdeling Biomedical Engineering aan de Columbia ontwikkeld.

De MS-programma in Biomedical Engineering aan de Columbia bereidt studenten voor techniek toe te passen en toegepaste wetenschap om problemen in de biologie, geneeskunde, en het begrip van levende systemen en hun gedrag, en biomedische systemen en apparaten te ontwikkelen. Moderne techniek omvat geavanceerde benaderingen van meting, data-acquisitie en analyse, simulatie, en systemen identificatie. Deze benaderingen zijn bruikbaar bij de studie van individuele cellen, organen, complete organismen en populaties van organismen. De toenemende waarde van wiskundige modellen bij de analyse van levende systemen is een belangrijk teken van het succes van de huidige activiteit. De aangeboden bij de afdeling Biomedical Engineering programma's streven naar de samenvloeiing van basic engineering science benadrukken en toegepaste techniek met de fysische en biologische wetenschappen, in het bijzonder op het gebied van biomechanica, mobiele en tissue engineering, en biomedische beeldvorming.

Toelatingsvoorwaarden

Diploma vereist voor toelating: Studenten toegelaten tot de opleiding moet een bachelordiploma in de techniek, wetenschap, wiskunde, informatica of andere verwante veld (onder voorbehoud van de goedkeuring van de Biomedical Engineering Program) bezitten van een geaccrediteerde academische instelling. Aanvragers moeten een sterke undergraduate opnemen concurrerend voor de toelating te hebben.

 • GPA nodig: minimaal 3,0
 • GRE eisen: Algemeen vereiste test

Andere applicatie-eisen: Twee aanbevelingsbrieven, transcripties, cv, en een persoonlijke-professionele verklaring nodig zijn. TOEFL-test scores zijn vereist van alle studenten die in een land van hun bachelordiploma gekregen waar Engels niet de officiële en gesproken taal. Alle applicatie-eisen in de Graduate Application moet worden ingevuld, zoals gespecificeerd in de aanvraag.

HOUD ER REKENING MEE DAT: Studenten die cursussen in Biomedical Engineering in de non-degree-programma zijn in staat om tot een maximum van zes studiepunten (2 gangen) in de richting van deze MS-programma, als later toe.

Diploma-eisen

Studenten die cursussen in Biomedical Engineering in de non-degree-programma zijn in staat om tot een maximum van zes studiepunten (2 gangen) in de richting van deze MS-programma, als later toe. Studenten die aan de MS-programma in Biomedical Engineering zou hebben genomen de volgende basiscursussen:

 • Eén jaar van Calculus
 • Eén jaar Biologie
 • Eén jaar van de Chemie
 • Een jaar of Physics

Aanvragers ontbreekt een aantal van deze cursussen kan worden beschouwd voor toelating met bepaalde gebreken die moet worden voldaan in aanvulling op de eisen van de opleiding.

Cursussen

Studenten moeten alle kernvakken (hieronder beschreven) en geselecteerde keuzevakken (hieronder beschreven) voor een totaal van 30 graduate punten van wetenschappelijk werk via CVN compleet met een academische gemiddelde van 2,5 of beter. Alle mate eisen moeten worden voltooid binnen 5 jaar na het begin van de eerste cursus bijgeschreven in de richting van de graad. Dit omvat cursussen die in de niet-opleiding.

Kies ten minste 3 Core Cursussen (12 studiepunten):

 • BMEB W4011: Computational Neuroscience: Circuits in de hersenen (Kan tellen als een kern of keuzevak.)
 • BMEN E4001: Kwantitatieve Fysiologie I
 • BMEN E4002: Kwantitatieve Fysiologie II
 • BMEN E6001: Computational Modellering van fysiologische systemen: Cellular / Molecular (voorheen bekend als geavanceerde kwantitatieve Fysiologie I)
 • BMEN E4300: Solid biomechanica
 • BMEN E4440: Fysiologische Control Systems
 • BMEN E4750: Geluid en Hoorzitting

Een cursus wiskunde. Kiezen van:

 • APMA E4001: Principes van Toegepaste Wiskunde
 • APMA E4101: Inleiding tot niet-lineaire dynamische systemen
 • APMA E4200: partiële differentiaalvergelijkingen
 • APMA E4400: Inleiding tot Biofysische Modeling

Kies een 2 Biomedical Engineering Keuzevakken (6 studiepunten):

 • BMCH E4810: Artificial Organs
 • BMEB W4011: Computational Neuroscience: Circuits in de hersenen (Kan tellen als een kern of keuzevak.)
 • BMEN E4305: Cardiac Mechanics
 • BMEN E4410: Ultrasound in Diagnostic Imaging
 • BMEN E4501: Tissue Engineering I (Biomaterials)
 • BMEN E4502: Tissue Engineering II
 • CBMF W4761: Computational Genomics
 • BMEN E6002: Computational Modellering van fysiologische systemen: Organen (voorheen bekend als geavanceerde kwantitatieve Fysiologie II)
 • BMEN E4300: Solid biomechanica
 • BMEN E4440: Fysiologische Control Systems
 • BMEN E4750: Geluid en Hoorzitting

Kies een 4 Gratis Keuzevakken (12 studiepunten):

Een student moet vier keuzevakken (4000-niveau of hoger) voor een totaal van 12 punten van de afgestudeerde krediet selecteren. Deze keuzevakken kan de student te onderwerpen kiezen uit een verscheidenheid van gebieden binnen de Engineering School aan het kernprogramma te vullen. De bepaling van die cursussen zijn van toepassing in de richting van het keuzevak eisen is onderworpen aan de goedkeuring van de faculteit adviseur.

Aanvraagrechten

 1. Een verwerking vergoeding van $ 200 is vereist voor de eerste keer aanvragers een graduaat programma.
 2. De Graduate Student Services Office zal alleen proces-toepassingen die worden ingediend met een aanvraag. De administratiekosten wordt niet gerestitueerd. Maak dan de cheque naar: Columbia Video Network.
 3. Toepassingen voor meerdere opleiding kan niet gelijktijdig uitgevoerd.

Deadline

Let op: Aanvragen worden aanvaard op een rollende basis. Zodra een volledig ingevuld aanvraagformulier heeft ontvangen zal worden verwerkt en aan de toelatingscommissie voor de beoordeling. Aanvragen zullen worden beschouwd voor toelating cyclus de eerstvolgende semester. Zo zal een ontvangen in februari aanvraag worden geëvalueerd voor de komende zomer semester. Alleen ingevulde aanvragen zullen aan de toelatingscommissie voor de beoordeling worden voorgelegd.

Afschriften

 1. Officiële transcripties van elke hogeschool / universiteit u hebt bijgewoond of momenteel bijwonen moet worden ingediend bij de aanvraag. Afschriften moet in de originele, verzegelde envelop.
 2. Credits die de overdracht credits op elke andere transcript weergegeven, zijn niet geldig; Een official transcript van de school waar de credits werden behaald moet worden ingediend.
 3. Studenten die al eerder of zijn ingeschreven bij de Columbia University moet vragen dat kopieën van hun afschriften te CVN worden verzonden aan de Columbia Video Network, 500 W 120e St, 540 MUDD, MC 4719, New York, NY 10027
 4. De Graduate Student Services Office verzoekt transcripties met de aanvraag worden ingediend. Als u een vertraging voorziet in het indienen van officiële transcripties, voeg dan een onofficiële set aan de toepassing. Uw bestand kan worden beoordeeld door de afdeling met een complete set van officieuze documenten; echter, zal u gevraagd worden om de officiële transcripties in te dienen voordat u zal formeel worden toegelaten tot een graduate opleiding.
 5. Alle ter ondersteuning van een aanvraag ingediend stoffen, ook officieel of onofficieel, worden eigendom van Columbia University en zullen niet worden teruggestuurd naar de aanvrager of doorgestuurd naar andere scholen of instanties. Aangezien uw documenten niet zal worden teruggegeven, raden we u kopieën van alle documenten die u nodig heeft voor uw persoonlijke administratie bij te houden.

Verplicht examen Scores

 • Graduate Record Exam (GRE) algemene testresultaten zijn vereist van alle MS-aanvragers. GRE scores zijn geldig voor 5 jaar.
 • TOEFL of IELTS is vereist van alle kandidaten die niet hun bachelordiploma hebben ontvangen in een land waar Engels de officiële gesproken taal. TOEFL en IELTS scores zijn geldig voor twee jaar.
 • Alle score rapporten moeten officiële en naar de Educational Testing Service (ETS) verzonden naar Graduate Admissions rechtstreeks zijn.
 • De Columbia engineering CEEB code is 2111 (niet 2162 die behoort tot de Graduate School van de Kunsten en Wetenschappen).

Vereiste Documemts

Deze toepassing materialen zijn ontworpen om individuen te helpen bieden persoonlijke en wetenschappelijke informatie over zichzelf, die zal worden gebruikt om hun kandidatuur te evalueren voor de toelating om te studeren afstuderen in de Fu Foundation School of Engineering en Applied Science aan de Columbia University. Aanvragers kunnen de Graduate Admissions kantoor helpen bij het verstrekken van snelle feedback over de status van hun aanvraag door irrelevante informatie die niet zoals gevraagd heeft als excessieve aantallen aanbevelingsbrieven, kopieën van abstracts en scripties, videobanden en / of foto's van onderzoek, en secundaire niet indienen de school transcripties. Onderstaande informatie geeft aan welke items zijn nodig voor een volledige aanvraag.

 1. Degree aanvraagformulier (online)
 2. Twee aanbevelingsbrieven in verzegelde enveloppen via e-mail, of rechtstreeks vanaf de recommender via e-mail naar [email protected]
 3. Officiële GRE algemene examenresultaten
 • Alle score verslagen moeten officieel zijn en direct worden verzonden vanaf de Educational Testing Service (ETS)
 • De Columbia engineering CEEB code is 2111

TOEFL of IELTS testresultaten (indien van toepassing) Een kopie van de officiële transcripties van alle eerder bijgewoond post-secundair hogescholen / universiteiten Personal / Professional verklaring - een beknopte (niet meer dan twee pagina's) getypt verklaring waarin uw academische en professionele doelen CV / Curriculum Vitae $ 200 Prijs van de toepassing Transfer Credits Form (indien van toepassing)

Let op: Studenten die hun studie aan de Universiteit van Columbia beginnen onder niet-matriculated de status door middel van CVN moeten blijven al hun cursussen te nemen door middel van CVN. Bij de aanvraag voor toelating tot een opleiding, moeten de studenten direct al hun applicatie materialen dienen bij Columbia Video Network voor verwerking. Applicaties die direct via de ApplyYourself Aanvraagformulier in plaats van formulieren CVN's worden verzonden naar het Bureau van de Graduate Student Services of ingediend online zal resulteren in een totale verlies van alle kredieten onder niet-matriculated statuut genomen door middel van CVN. Alle Columbia cursussen om te worden gebruikt in de richting van het programma van een student moeten worden ingevuld via CVN. Merk ook op dat elke student die cursussen door de auspiciën van CVN on-campus cursussen kunnen nemen uitsluitend onder de bestuurlijke leiding van CVN met adviseur goedkeuring.

Collegegeld

Houdt u er rekening mee dat alle collegegeld en vergoedingen zijn in US dollars en worden geschat. Collegegeld en de meeste kosten worden voorgeschreven door de wet, en zijn onderhevig aan veranderingen op het oordeel van de Trustees.

 • CVN Credit Collegegeld: $ 1782 per punt (Credit Hour)
 • CVN Audit Collegegeld: $ 834 per punt (Credit Hour)
 • CVN Fee: $ 395 per cursus
 • Afschrift Fee: $ 105 niet-terugbetaalbare eenmalige vergoeding
 • Graduate Admission Application Fee: $ 200 niet-terugbetaalbare eenmalige vergoeding
 • Certification Program Application Fee: $ 150 niet-terugbetaalbare eenmalige vergoeding
 • Late Inschrijfkosten: $ 100 niet-terugbetaalbare vergoeding
 • CVN Intrekking Fee: $ 75, plus pro rato collegegeld en alle niet-terugbetaalbare vergoedingen

Bijvoorbeeld: Een drie credit Natuurlijk zou $ 5346 + transcript vergoeding $ 105 (eenmalig) + CVN fee $ 395 = $ 5846 zijn

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen