Keystone logo
Concordia University

Concordia University

Concordia University

Invoering

De School of Nursing ontwikkelt verpleegkundigen die klaar zijn om uit te blinken in de huidige uitdagende gezondheidszorgcontext. Als verpleegkundige aan de Concordia University Ann Arbor leer je te zorgen voor mensen van alle leeftijden, zowel in acute zorg als in de gemeenschap. Instructeurs en klassikale ervaringen combineren curriculaire striktheid met een passie voor zorg, een balans die u op een unieke manier ontwikkelt om zowel professioneel te dienen als om uw gevoel van roeping te vervullen terwijl u gedurende uw hele loopbaan om geeft en dient.

De School of Nursing is toegewijd aan het bieden van een rigoureuze Christusgerichte opleiding die hoogopgeleide professionals ontwikkelt en inspireert die bereid zijn om te dienen door gezondheid en genezing te bevorderen met uitmuntendheid, integriteit en mededogen.

Het verpleegprogramma aan de Concordia University Ann Arbor is een extra campuslocatie van het verpleegprogramma aan de Concordia University Wisconsin. Het baccalaureaat in het verpleegprogramma aan de Concordia University Wisconsin is geaccrediteerd door de Commission of Collegiate Nursing Education, One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington DC 20036, 202-887-6791. Meer informatie over accreditatie is te vinden op de verpleegsite van Concordia University Wisconsin.

Locaties

  • Ann Arbor

    Concordia University Ann Arbor 4090 Geddes Rd. Ann Arbor, MI 48105, , Ann Arbor

    Vragen