Keystone logo
Cox College AKA Cox Health Bachelor of Science in diagnostische beeldvorming
Cox College AKA Cox Health

Bachelor of Science in diagnostische beeldvorming

Springfield, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

Invoering

Onze Bachelor of Science in Diagnostic Imaging (BSDI) -graad is de eerste in zijn soort in Missouri. Het is ook een van de weinige in de omliggende staten. Doe mee met een erfenis van succes die zich uitstrekt over meer dan 40 jaar! Cox College heeft honderden specialistische beeldvormingsprofessionals opgeleid die een lonende, levensveranderende carrière hebben gemaakt, en jij zou de volgende kunnen zijn!

Op zoek naar een gewaardeerde opleiding die bij uw schema past? Alle BSDI-didactische cursussen kunnen online worden gevolgd (behalve Diagnostic Medical Sonography).

Werk en school in balans? Profiteer van handig online leren! Of u nu kiest voor CT, MRI, IR of leiderschap in de gezondheidszorg, onze mentorfaculteit helpt u bij het online curriculum. Tegelijkertijd voltooit u uw klinische ervaring bij een zorgnetwerk bij u in de buurt.

Onze beeldvormende kandidaten hebben een breed scala aan achtergronden. Daarom bieden we drie aanmeldingsopties die passen bij uw ervaring:

Studenten in het BSDI-programma kunnen ervoor kiezen om een van deze tracks te volgen:

Computertomografie (CT)

Diagnostische medische echografie (DMS)

DMS Echocardiografie (ECH)

Interventionele radiografie (IR)

Magnetische resonantiebeeldvorming (MRI)

Leiderschap in de gezondheidszorg

Totaal aantal credits-uren: 120.

Of u nu al bent geregistreerd in een primaire beeldvormingstechniek (zoals radiografie) of een universitair diploma hebt en op zoek bent naar primaire certificering, dit is uw pad. Meld u aan voor ons BSDI-programma en kies uw specialisatie CT, DMS, ECH, IR, MRI of Healthcare Leadership. Na het voltooien van speciale cursussen en klinische vereisten, komt u in aanmerking om een aanvraag in te dienen bij de betreffende ARRT- en / of ARDMS-nationale registratie (s).

Minimum kredieturen: 64

Nog een paar credits nodig? Dit pad is ideaal voor technologen die al geregistreerd zijn in een primaire (zoals radiografie) en speciale beeldtechniek. Rond uw diploma af met een selecte groep cursussen voor algemeen onderwijs en basiscurriculum.

Minimum kredieturen: 30

Over de school

Vragen