Keystone logo
Crown University College

Crown University College

Crown University College

Invoering

Crown University is een co-educatieve hogere instelling met een bewijskrachtig onderwijsbeleid dat een schat aan expertise biedt die levensveranderende kansen creëert voor echt origineel en innovatief onderzoek met een 21e-eeuwse visie. Onze programma's zijn ontwikkeld op basis van een psychomotorisch, modulair en tijdonafhankelijk en interactief onderwijssysteem met Industry Certified & Validated Professional (ICVP) -opleidingsnormen die in theorie licht zijn maar zwaar op resultaten, maar gedreven door een probleemgerichte aanpak die is ontworpen om hoger onderwijs te exporteren overzee. In de competitieve arbeidsmarkt van vandaag is het niet goed genoeg om alleen een erkend diploma te hebben - je moet "de taal van de industrie spreken en spreken". Onze ICVP rust u uit en transformeert u om een waardevolle aanwinst voor uw werkgever te worden.

Terwijl de meeste universiteiten over de hele wereld studenten voorbereiden om een goed afgerond academisch afgestudeerde te worden, is Crown University nog een stap verder gegaan. Al onze afgestudeerden zijn voorbereid om Industry Certified & Validated Professionals (ICVP) te worden. Crown heeft ICVP in veel industrieën ontwikkeld die haar afgestudeerden helpen uit te rusten met branchespecifieke kennis en vaardigheden. Als ICVP-afgestudeerde zou je niet alleen een diploma behalen, maar ook uitgebreide praktische kennis opdoen van een specifieke branche.

Als een universiteit van nieuwe opkomende kracht die is opgericht met een internationaal publiek in gedachten, zijn we klaar om van de wereld het klaslokaal van de studenten te maken en hun wereldwijde perspectieven te verruimen. Verruim hun horizon en verbind ze op internationaal niveau door technologieoverdracht, overzeese studiereizen, Semester Abroad Program (SAP), interculturele live videodiscussies, lessen door gastdocenten van experts uit de partnerindustrie. Ons branchegerichte en uniforme curriculum combineert de nieuwste leerinnovaties en samenwerkingsprocessen om studenten een meer boeiende, efficiënte en motiverende weg te bieden via Blackboard, World of Business Ideas (WOBI ™), games, wiki's, podcasts en andere interactieve platforms.

accra, ghana, west africa

Visie

De universiteit is geketend aan de tripartiete cyclus van voortgang:

  • Een kroon van uitmuntendheid slaan en een kern vormen van de universele universiteit van de mensheid door een hechte samenwerking te smeden met de industrie en het bedrijfsleven om behoeften en problemen in de lokale context wetenschappelijk te analyseren en in een globaal perspectief te plaatsen om te voldoen aan de overweldigende eisen van de werkende wereld.
  • Technisch haalbare en levensvatbare methoden en programma's ontwikkelen, van de meer theoretische leerfase (cursuswerk) naar loopbaanspecifieke (praktische training) door het ontwerpen, evalueren en implementeren van ontwikkelingsprojecten voor duurzaam levensonderhoud.
  • Om een torenhoge deuropener te worden in de onderwijsgrenzen en ladder voor het aannemen van leiderschap, moet u de inzetbaarheid van afgestudeerden door een waardevolle bijdrage te leveren aan het algehele mondiale bestuur, vrede, veiligheid en rechtvaardigheid.

Missie

  • De missie van Crown is om de glorie van Afrika terug te winnen door gecertificeerde en gevalideerde professionals uit de industrie te laten zien die het gesprek kunnen voeren en steun kunnen krijgen als het excellentiecentrum van wereldklasse dat is bedoeld om een hybride, psycho-gemotoriseerde, modulaire en tijds- onafhankelijke programma's als ons vlaggenschip.
  • Aangezien Crown de wereld is en de wereld Crown is. We proberen uitstekende faculteiten, uitstekend onderwijs, impactonderzoek, begrip van de wereldwijde realiteit en de beste kandidaten in alle programma's op te bouwen.

© Crown University College

139179_PHARM.Ddp.png

Locaties

  • Accra

    Crown University College Unit 00A, 335 Place Parcel No 88, Block 6 N1 North, , Accra

Vragen