Keystone logo
Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Invoering

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts is een centrum van educatieve excellentie en cultiveert de volgende generatie leraren en leiders binnen de oosterse geneeskunde. Het college staat bekend om zijn academisch rigoureuze en transformatieve curriculum, zijn dienstverlening aan de gemeenschap en zijn voorbeeldige leiderschap in het onderwijs in de oosterse geneeskunde.

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts biedt kwaliteitsonderwijs in de klassieke kunst en wetenschap van de Chinese geneeskunde, afgestudeerde professionals die onafhankelijke en collaboratieve zorg bieden in verschillende omgevingen, en hun gemeenschappen verrijken met op taoïstische gebaseerde geneeskunde.

Het bestuur, de faculteit en het personeel van Taoïstische Tradities ondersteunen een reeks principes die richting geven aan hoe we ons werk doen, met elkaar omgaan en onze missie als college vervullen. We werken ijverig om onze leidende principes te verweven met alles wat er gebeurt bij Taoïstische Tradities om de mensen in onze universiteitsgemeenschap positief te beïnvloeden.

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts , het is een masterprogramma in Oosterse geneeskunde (MAOM), het doctoraatsprogramma (DACM) en de Accreditatiecommissie accrediteert certificaat in het Chinese kruidengeneeskundeprogramma (CCHM) voor acupunctuur en oosterse geneeskunde (ACAOM) .

Locaties

  • Asheville

    Montford Avenue,382, 28801, Asheville

    Vragen