Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Invoering

Over het partnerschap van DHGE + American University

DHGE en American University's School of Professional and Extended Studies (SPExS) werkten samen om geavanceerde onderwijsprogramma's te bieden voor zorgprofessionals in projectbeheer, administratie en informatietechnologie.

138241_American_University_Washington_DC_logo_logotype.png

Over American University

American University is een particuliere instelling die is opgericht in 1893. De School of Professional and Extended Studies (SPExS) levert bruikbare kennis en praktijkvaardigheden aan leerlingen in elke fase van hun onderwijs- en loopbaantraject. Hun alomvattende, ervaringsgerichte benadering biedt mogelijkheden op maat die het leven en de gemeenschap van studenten bevorderen. Door gebruik te maken van de unieke eigenschappen van Washington, DC, vormen ze het personeel van morgen door middel van innovatief onderwijs, nauwgezet toegepaste wetenschap, creatieve partnerschappen en praktische werkervaring.

DHGE logo

Over DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) is het toonaangevende bedrijf voor de ontwikkeling van de gezondheidszorg. Gewijd aan het bieden van op maat gemaakte educatieve kansen en een studentgerichte ervaring, ontwikkelt DHGE online programma's en oplossingen voor personeelsontwikkeling met de industrie, voor de industrie. Ze bereiken dit doel door samen te werken met vooraanstaande academische instellingen en toonaangevende professionals.

programma's

Certificaat in projectmanagement voor de gezondheidszorg

Locaties

  • Washington

    4400 Massachusetts Ave NW, 20016, Washington

    Vragen