Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Invoering

Over het partnerschap: DHGE en DePaul University

De samenwerking tussen Dignity Health Global Education en DePaul University verenigt de expertise van een van de grootste non-profit gezondheidszorgsystemen in de VS, via een van de moederbedrijven van DHGE, en de grootste katholieke universiteit in de VS met meer dan 120 jaar ervaring. educatieve ervaring.

DePaul University logo

Over DePaul University

DePaul is de grootste katholieke universiteit in de Verenigde Staten en de grootste particuliere universiteit zonder winstoogmerk in het Midwesten, met meer dan 22.000 studenten en ongeveer 300 academische en professionele programma's. Gevestigd in Chicago in 1898, blijft DePaul versterken wat het uniek maakt: gerespecteerde academici, kennis uit de echte wereld en toewijding aan sociale verantwoordelijkheid, allemaal geïnformeerd door de plaats die het thuis noemt - de stedelijke en multiculturele stad Chicago. De onderscheidende missie van de universiteit legt een sterke basis voor een inclusief liberaal kunstonderwijs, religieus pluralisme en sociale rechtvaardigheid - verantwoordelijkheden die blijven bestaan in het leven van de universiteit van vandaag.

138240_dhgelogo2.png

Over DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) is het toonaangevende bedrijf voor de ontwikkeling van de gezondheidszorg. Toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte educatieve kansen en een studentgerichte ervaring, ontwikkelen ze online programma's en oplossingen voor personeelsontwikkeling met de industrie, voor de industrie. Ze bereiken dit doel door samen te werken met vooraanstaande academische instellingen en toonaangevende professionals.

programma's

  • Certificaat in gezondheidswet en naleving
  • RN naar MS in Nursing - Family Nurse Practitioner (BS Entry)

Locaties

  • Chicago

    Chicago, Verenigde Staten

    Vragen