Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Invoering

Over het partnerschap: DHGE en Duke CE

DHGE en Duke Corporate Education werken samen om flexibele, gerichte en branchegerelateerde programma's te ontwikkelen om leiders toe te rusten om impact te maken op hun organisatie.

138622_DukeCorpEd_RGB_Col_Lrg.png

Over Duke CE

Duke CE is de leiderschapsontwikkelingseenheid van de Duke University. Duke CE werkt samen met enkele van 's werelds grootste bedrijven op het gebied van talent- en personeelsontwikkeling. The Financial Times heeft Duke CE gedurende 19 opeenvolgende jaren gerangschikt in de top drie van de wereld op het gebied van aangepast executive onderwijs. Duke University staat consequent gerangschikt in de top tien US News-ranglijsten voor nationale universiteiten en in de top 20 wereldwijd.

DHGE logo

Over DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) is het toonaangevende bedrijf voor de ontwikkeling van de gezondheidszorg. Gewijd aan het bieden van op maat gemaakte educatieve kansen en een studentgerichte ervaring, ontwikkelt DHGE online programma's en oplossingen voor personeelsontwikkeling met de industrie, voor de industrie. Ze bereiken dit doel door samen te werken met vooraanstaande academische instellingen en toonaangevende professionals.

programma's

  • Certificaat in verpleegkundig leiderschap
  • Certificaat in leiderschap in de gezondheidszorg

Locaties

  • Durham

    Durham, Verenigde Staten

    Vragen