Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Invoering

Over het partnerschap: DHGE en Eller Executive Education

DHGE en Eller Executive Education hebben samengewerkt om educatieve kansen te bieden die betrekking hebben op een reeks onderwerpen die van invloed zijn op de gezondheidszorg, zoals beheer van de landelijke gezondheidszorg, onderhandelen en besluitvorming, vrouwen in zakelijk leiderschap en ontwikkeling van executive assistant.

138619_Eller_Executive_Edu_PRIMARY.png

Over Eller Executive Education

Eller Executive Education is gepassioneerd door het verstoren van het traditionele executive onderwijs. Door de nieuwste wetenschap op het gebied van leiderschapsontwikkeling, moderne bedrijfsmanagementtheorie en hedendaags leerontwerp te verkennen, helpen ze organisaties op meer dan 93 wereldwijde locaties nieuwe manieren te ontdekken om te leiden, beheren en innoveren. Eller Executive Education is de snelst groeiende aanbieder van executive onderwijs en staat op nummer 5 in de VS en nummer 15 op de wereldranglijst voor Executive Education op maat in de Financial Times Executive Education Ranking 2019.

Als de niet-afgestudeerde leiderschapsontwikkelingsarm van het Eller College of Management van de Universiteit van Arizona, is Eller Executive Education verbonden met toonaangevende instellingen die internationaal worden erkend voor baanbrekend onderzoek, een innovatief curriculum aanbieden, werken met een vooraanstaande faculteit, hun sociale verantwoordelijkheid en hun excellentie in managementinformatiesystemen en ondernemerschap.

DHGE logo

Over DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) is het toonaangevende bedrijf voor de ontwikkeling van de gezondheidszorg. Gewijd aan het bieden van op maat gemaakte educatieve kansen en een studentgerichte ervaring, ontwikkelt DHGE online programma's en oplossingen voor personeelsontwikkeling met de industrie, voor de industrie. Ze bereiken dit doel door samen te werken met vooraanstaande academische instellingen en toonaangevende professionals.

programma's

  • Certificaat voor vrouwen in zakelijk leiderschap
  • Mini-MBA voor de gezondheidszorg

Locaties

  • Tucson

    Tucson, Verenigde Staten

    Vragen