Keystone logo
Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Invoering

Over het partnerschap: DHGE en Webster University

DHGE en Webster University werken samen om krediet- en niet-kredietdragende programma's aan te bieden in het onderwijs in de gezondheidszorg. Deze koppeling combineert Webster's wereldwijde uitmuntendheid in lesgeven met DHGE's toonaangevende branche-inzichten om dynamische, relevante kansen te bieden aan personen die in de gezondheidszorg werken.

Webster University logo

Over Webster University

Webster University bestaat uit een actiegericht wereldwijd netwerk van docenten, medewerkers, studenten en alumni die sterke banden smeden met elkaar en met hun gemeenschappen over de hele wereld. Webster, opgericht in 1915 in St. Louis, Missouri, is een particuliere non-profit universiteit met studenten die studeren op campuslocaties in Noord-Amerika, Europa, Azië en Afrika. De universiteit zet zich in om hoogwaardige leerervaringen te garanderen die studenten transformeren voor wereldburgerschap en individuele excellentie.

Publicaties zoals US News en World Report hebben Webster University erkend als een van de beste universiteiten in het Midwesten. Webster wordt ook aangehaald door publicaties zoals Diverse Issues in Higher Education vanwege zijn toewijding aan het aanbieden van educatieve mogelijkheden aan een diverse groep studenten.

De universiteit was een van de eersten in het land die online programma's aanbood en biedt vandaag een robuuste catalogus van undergraduate en graduate opleidingen die online kunnen worden afgerond. Webster is ook een van de eerste universiteiten die educatieve mogelijkheden biedt aan actief militair personeel door satellietcampussen op militaire bases te exploiteren.

138614_dhgelogo.jpg

Over DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) is het toonaangevende bedrijf voor de ontwikkeling van de gezondheidszorg. Gewijd aan het bieden van op maat gemaakte educatieve kansen en een studentgerichte ervaring, ontwikkelt DHGE online programma's en oplossingen voor personeelsontwikkeling met de industrie, voor de industrie. Ze bereiken dit doel door samen te werken met vooraanstaande academische instellingen en toonaangevende professionals.

programma's

  • RN tot BSN - Geregistreerde verpleegkundige tot Bachelor of Science in de verpleegkunde

Locaties

  • Webster Groves

    Webster Groves, Verenigde Staten

    Vragen