Keystone logo
© Penn State Great Valley
Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Invoering

De afdeling Graduate Medical Sciences (GMS) aan de Boston University School of Medicine (BUSM) is een erkende leider in onderzoek en graduate onderwijs in de biomedische wetenschappen. Onze meer dan 900 studenten kunnen kiezen uit 33 studiegebieden, met interdisciplinaire programma's beschikbaar in veel gebieden. Studenten kunnen Ph.D. of MD / Ph.D. graden in 15 verschillende afdelingen en programma's. Masterdiploma's kunnen op veel van deze gebieden worden behaald, evenals in Medische Wetenschappen, Geestelijke Gezondheidszorg en Gedragsgeneeskunde, Klinisch Onderzoek en andere wetenschappelijke en gezondheidsdiensten gerichte disciplines. Certificaten zijn ook beschikbaar in verschillende studiegebieden.

59782_WelcomeGMSbanner.jpg

GMS bevindt zich in het historische South End van Boston, in het hart van een modern stedelijk academisch gezondheidscentrum, Boston University Medical Center (BUMC), dat de Boston University School of Medicine , de Boston University School of Public Health en de Boston University Henry M. omvat. Goldman School of Dental Medicine . Ook op de campus is het Boston Medical Center , een van de toonaangevende academische ziekenhuizen in Boston en het primaire onderwijsfiliaal van BUSM. Samen beschikken deze instellingen over een faculteit van wereldklasse met vele gevestigde samenwerkingen tussen klinische en fundamentele wetenschappelijke onderzoekers. Dit biedt een unieke kans voor studenten om deel te nemen aan translationeel en interdisciplinair onderzoek met behulp van geavanceerde kernfaciliteiten (bijvoorbeeld beeldvorming, flowcytometrie, proteomica en analyse van genexpressie). Bezoek onze pagina over studentenleven voor meer informatie over het leven op de campus en in Boston.

Geschiedenis

Boston University Medical School heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1848 toen het begon als het New England Female Medical College. Het was met name de eerste instelling in de wereld die medische educatie aan vrouwen aanbood en ook de eerste zwarte-arts afsloot. In 1873 fuseerde de medische universiteit met de universiteit van Boston en werd de eerste medische school voor coöperaties in de natie.

BUSM is nu de thuisbasis van bijna 1600 afgestudeerde en medische studenten die ervoor hebben gekozen geavanceerde graden te behalen in een instelling die streeft naar uitmuntendheid in het trainen van de wetenschappers, artsen en biomedische opvoeders van morgen, geleid door de institutionele leerdoelen, BU CARES .

Locaties

  • Boston

    72 East Concord Street L-315, 02118, Boston

Vragen