Keystone logo
University for Digital Technologies in Medicine & Dentistry Luxembourg Master of Science in de orthodontie
University for Digital Technologies in Medicine & Dentistry Luxembourg

Master of Science in de orthodontie

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

4 Semesters

Engels, Duits

Deeltijd

Request application deadline

12 Oct 2024

EUR 31.000

Blended

Invoering

De Master of Science (MSc) in Orthodontie van DTMD University combineert geavanceerde academische en klinische training in orthodontie met ervaring in patiëntenzorg (klinisch en niet-klinisch) in een tweejarig deeltijd postdoctoraal programma. Kortom: op bewijs gebaseerde theorie en klinisch relevante praktijk voor de ambitieuze beoefenaar op universitair niveau.

Onze studenten ervaren goed afgeronde en gevarieerde leer- en ontwikkelingsmogelijkheden die holistisch internationaal zijn volgens de huidige internationale normen. Jouw permanente educatie ligt DTMD University na aan het hart. De vervolgopleidingen vinden plaats op verschillende internationale locaties in aanwezigheid en online. Moderne Didaktik ist für die DTMD University dabei ebenso selbstverständlich wie aktuelles Fachwissen.Moderne didactiek is voor DTMD University net zo vanzelfsprekend als actuele vakkennis. Met je diploma hebben ze de kennis, vaardigheden en ervaring om de meest complexe gevallen binnen de orthodontie succesvol te behandelen. Het toegewijde dynamische docententeam bestaat daarom uitsluitend uit erkende specialisten in de orthodontie met uitgebreide praktijkervaring en jarenlange onderwijservaring.

Naast de behandeling van kinderen en adolescenten, die tot op heden overwegend in de orthodontie werd beoefend, heeft de behandeling van volwassenen een breed terrein gekregen. Nieuwe behandeltechnieken en -methoden, van aligners tot TAD's, van straight wire technieken en biomechanica tot digitaal appliance design, en van CMD tot orthognathische chirurgie, worden diepgaand en praktijkgericht onderwezen en getraind. Hierdoor wordt orthodontie een behandelmethode voor alle leeftijden en wordt het orthodontische werkveld in het algemeen en de gespecialiseerde dagelijkse praktijk effectiever en aanzienlijk uitgebreid. Voor DTMD University begint de digitalisering niet in de toekomst. Het is allang een succesvol onderdeel van het dagelijks leven geworden.

Tijdens je studie rond je een masterscriptie af. Na de verdediging van de scriptie en het mondelinge eindexamen mogen studenten de internationaal erkende academische titel "Master of Science Orthodontics" voeren. Voluit: "Postgraduate Master of Science" (MSc) in "Orthodontics" volgens het toekenningscertificaat van de AHPGS Freiburg i.Br. van 10 december 2020.

De internationaal erkende Master of Science (MSc) in Orthodontie stelt tandartsen van alle specialismen in staat om zich professioneel op dit vakgebied te richten. Het geeft de houder niet het recht om de benaming/titel tandarts-specialist in orthodontie te voeren. Natuurlijk staat het programma ook open voor specialisten die hun kennis willen verdiepen en academisch willen borgen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen