Keystone logo
Edith Cowan University Bachelor of Science (Exercise and Sports Science)
Edith Cowan University

Bachelor of Science (Exercise and Sports Science)

Joondalup, Australië

6 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Jul 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Bent u geïnteresseerd in gezondheid, fitness en algemeen welzijn? Als je het leuk vindt om andere mensen te helpen hun levensstijl of sportprestaties te verbeteren door middel van lichaamsbeweging, zou je een carrière in bewegingswetenschappen moeten verkennen.

Deze graad bereidt je voor op een verscheidenheid aan professionele rollen - je zou kunnen werken met topsporters, de gezondheid in de gemeenschap kunnen bevorderen, in de bedrijfsgezondheidszorg kunnen werken of in een breed scala aan andere opwindende omgevingen. De cursus geeft je de vaardigheden om te ontwerpen, implementeren en evalueren programma's gericht op het verbeteren van de algemene gezondheid en het welzijn, het helpen voorkomen of verminderen van de impact van chronische ziekten en het verbeteren van de atletische prestaties.

Je kunt je ook specialiseren in een gerelateerd vakgebied, met hoofdvakken in voetbalprestaties, gezondheidsbevordering, voeding, veiligheid en gezondheid op het werk en sportzaken die je carrièreperspectieven helpen verbreden. Je kunt deze cursus ook gebruiken als een Pathway om verder te studeren op gebieden zoals klinische inspanningsfysiologie, onderwijs, diëtetiek en kracht- en conditiecoaching.

Majors you can study in this course

Football Performance

Health Promotion

Nutrition

Occupational Safety and Health

Sport Business

Professional Recognition

Cursus geaccrediteerd door: Exercise and Sports Science Australia (ESSA)

Afgestudeerde studenten komen in aanmerking voor een accreditatieaanvraag bij ESSA. Raadpleeg de ESSA-website voor meer informatie over de aanvraagprocedure. De cursus is professioneel geaccrediteerd door Exercise and Sports Science Australia (ESSA), indien voltooid in Australië. Let ook op: ESSA Engelse taalvereisten. Alle personen die initiële accreditatie wensen of terugkeren naar accreditatie bij ESSA moeten blijk geven van Engelse taalvaardigheid (tenzij vrijgesteld).

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen