
Master in
Master in voeding en diëtetiek Edith Cowan University

Invoering
Een Pathway naar het beroep van diëtetiek, deze cursus Masters integreert theoretische en praktische componenten in klinische diëtetiek, foodservice, gemeenschap en volksgezondheid en onderzoek.
Studenten worden opgeleid om voedingswetenschap te begrijpen en te interpreteren, voedingsbehoeften te beoordelen, onderzoek te doen en voedingsadvies te geven voor algemene gezondheid en gespecialiseerde vereisten, waaronder medische aandoeningen en verbeterde prestaties.
Afgestudeerden komen in aanmerking om volledig lid te worden van de Dietitians Association of Australia en lid te worden van het Accredited Practising Dietitian (APD) -programma. APD is de enige referentie die in Australië wordt erkend door de overheid en veel particuliere zorgverzekeraars.
Studenten kunnen kiezen uit twee niet-gegradueerde cursussen die een Pathway to the Master of Nutrition and Dietetics bieden: de Bachelor of Health Science (Nutrition Bioscience Major) of de Bachelor of Science (Exercise and Sports Science) met een aanbevolen set keuzevakken. Afgestudeerden van de Bachelor of Science (Exercise and Sports Science) komen ook in aanmerking om zich te registreren bij Exercise and Sports Science Australia (ESSA), waardoor ze de mogelijkheid krijgen voor dubbele accreditatie (ESSA en APD).
Cursusinvoer
Academische toelatingsvoorwaarden (Band 8)
De volgende cursusspecifieke toelatingsvoorwaarden zijn verplicht en moeten door alle aanvragers worden vervuld. Deze vereisten zijn een aanvulling op of vervangen de minimumvereisten die zijn uiteengezet in het onderstaande gedeelte Academische toelatingseisen.
Alle aanvragers moeten een bachelordiploma in de menselijke biowetenschappen, wetenschappen of gezondheid hebben met een gewogen gemiddeld cijfer (WAM) van 65% of hoger. De bachelordiploma moet inhoud hebben over biochemie en menselijke fysiologie, met chemie (0,25 EFTSL) gevolgd door biochemie (0,25 EFTSL) en menselijke biologie (0,25 EFTSL) gevolgd door menselijke fysiologie (0,25 EFTSL).
Aan de academische toelatingsvoorwaarden (band 8) kan worden voldaan door een van de volgende zaken te voltooien:
- Bachelor diploma in een verwante discipline; of
- Waar aanvaard, gelijkwaardig voorafgaand leren, inclusief ten minste vijf jaar relevante professionele ervaring.
Engelse taalvereisten (Band 5)
Internationale studenten zijn verplicht om een IELTS Academic te leveren met een algemene minimumscore van 7,0 (geen individuele band minder dan 6,5). Internationaal geschoolde aanvragers kunnen ook verplicht zijn om aan deze vereiste te voldoen.
Minimale Engelse standaardvereisten voor deze cursus kunnen ook worden vervuld met een van de volgende:
- Bachelor diploma uit een goedgekeurd land;
- Met succes 0,375 EFTSL studie afgerond op postdoctoraal niveau of hoger bij een Australische aanbieder van hoger onderwijs (of gelijkwaardig); of
- Waar aanvaard, gelijkwaardig voorafgaand leren, inclusief ten minste vijf jaar relevante professionele ervaring.
Burst / Pexels

cursus details
Beschikbaarheid van semesters
Semester 1: Studeer voltijds aan Joondalup
Cursusstructuur
Jaar 1 - Trimester 1 (januari - april)
Eenheidscode | Eenheidstitel | Kredietpunten |
NUT5112 | Nutriënten en metabolisme | 15 |
NUT5113 | Nutritional Assessment en antropometrie | 15 |
NUT5114 | Voeding voor de volksgezondheid | 15 |
NUT5115 | Nutritional Biochemistry | 15 |
Jaar 1 - Trimester 2 (mei-augustus)
Eenheidscode | Eenheidstitel | Kredietpunten |
NUT5116 | Applied Food Science and Systems | 15 |
NUT6100 | Nutrition Research Skills | 15 |
NUT6101 | Medische voedingstherapie 1 | 15 |
NUT6102 | Diëtetiek professionele vaardigheden | 15 |
Opmerking: Studenten moeten zich in hetzelfde trimester inschrijven voor NUT6101 Medical Nutrition Therapy 1 en NUT6102 Dietetics Professional Skills.
Jaar 1 - Trimester 3 (september - december)
Eenheidscode | Eenheidstitel | Kredietpunten |
NUT6103 | Nutrition Research Project | 15 |
NUT6104 | Foodservice en dieetbeheer | 15 |
NUT6105 | Medische voedingstherapie 2 | 15 |
NUT6106 | Geavanceerde concepten in voeding | 15 |
Jaar 2 - Semester 1 (januari - juni)
Eenheidscode | Eenheidstitel | Kredietpunten |
NUT6107 | Plaatsing en evaluatie door de gemeenschap | 15 |
NUT6108 | Plaatsing en evaluatie van foodservice | 15 |
NUT6109 | Individuele plaatsing en evaluatie van casemanagement | 30 |
Cursus leerresultaten
- Pas cognitieve en creatieve vaardigheden toe om complexe ideeën, concepten en theorieën in authentieke situaties te demonstreren, evalueren en synthetiseren.
- Communicatie-, samenwerkings- en belangenbehartigingsvaardigheden toepassen om innovatieve oplossingen te ontwerpen in professionele praktijkcontexten.
- Demonstreer een wereldwijde kijk met respect voor culturele en etnische diversiteit en waarden.
- Kritisch reflecteren op een complex geheel van voedings-, voedings- en voedingswetenschappelijke kennis, onderzoeksprincipes en evidence-based praktijk om beheersing van de beroepspraktijk aan te tonen.
- Gebruik beoordelingsvermogen en zelfmanagementvaardigheden op hoog niveau om strategische projecten te initiëren, plannen en uit te voeren en te opereren in dynamische professionele omgevingen.
Professionele erkenning
Geaccrediteerd door: Dietitians Association of Australia (DAA)
Carrièremogelijkheden
Afgestudeerden kunnen werken op verschillende gebieden, zoals klinische patiëntenzorg, gemeenschapsvoeding en volksgezondheid, institutionele foodservice, voedingsindustrie, onderzoek en onderwijs, voedingsmarketing en journalistiek, sportvoeding en consultancy / privépraktijk.
toelatingen
leerplan
cursus details
Beschikbaarheid van het semester
Semester 1: Voltijd studeren aan Joondalup
Cursusstructuur
Jaar 1 - trimester 1 (januari - april)
Eenheidscode | Titel van de eenheid | Kredietpunten |
NUT5112 | Voedingsstoffen en metabolisme | 15 |
NUT5113 | Voedingsevaluatie en antropometrie | 15 |
NUT5114 | Voeding voor de volksgezondheid | 15 |
NUT5115 | Voedingsbiochemie | 15 |
Jaar 1 - trimester 2 (mei-augustus)
Eenheidscode | Titel van de eenheid | Kredietpunten |
NUT5116 | Toegepaste voedingswetenschap en -systemen | 15 |
NUT6100 | Vaardigheden op het gebied van voedingsonderzoek | 15 |
NUT6101 | Medische voedingstherapie 1 | 15 |
NUT6102 | Beroepsvaardigheden diëtetiek | 15 |
Opmerking: studenten moeten zich in hetzelfde trimester inschrijven voor NUT6101 Medische voedingstherapie 1 en NUT6102 Professionele vaardigheden diëtetiek.
Jaar 1 - trimester 3 (september - december)
Eenheidscode | Titel van de eenheid | Kredietpunten |
NUT6103 | Voedingsonderzoeksproject | 15 |
NUT6104 | Foodservice en Diëtetiek Management | 15 |
NUT6105 | Medische voedingstherapie 2 | 15 |
NUT6106 | Geavanceerde concepten in voeding | 15 |
Jaar 2 - Semester 1 (januari - juni)
Eenheidscode | Titel van de eenheid | Kredietpunten |
NUT6107 | Plaatsing en evaluatie door de gemeenschap | 15 |
NUT6108 | Plaatsing en evaluatie van de foodservice | 15 |
NUT6109 | Individuele Case Management Plaatsing en Evaluatie | 30 |
Programma resultaat
Cursus leerresultaten
- Pas cognitieve en creatieve vaardigheden toe om complexe ideeën, concepten en theorieën in authentieke situaties te demonstreren, te evalueren en te synthetiseren.
- Pas vaardigheden op het gebied van communicatie, samenwerking en belangenbehartiging toe om innovatieve oplossingen te ontwerpen in professionele praktijkcontexten.
- Demonstreer een wereldwijde kijk met respect voor culturele en etnische diversiteit en waarden.
- Reflecteer kritisch over een complex geheel van kennis op het gebied van voeding, diëtetiek en voedingswetenschap, onderzoeksprincipes en evidence-based practice om beheersing van de professionele praktijk aan te tonen.
- Gebruik beoordelings- en zelfmanagementvaardigheden op hoog niveau om strategische projecten te initiëren, plannen en uitvoeren en te opereren in dynamische professionele omgevingen.
Carrièremogelijkheden
Carrièremogelijkheden
Afgestudeerden kunnen op verschillende gebieden werken, zoals klinische patiëntenzorg, gemeenschapsvoeding en volksgezondheid, institutionele foodservice, voedingsindustrie, onderzoek en onderwijs, voedingsmarketing en -journalistiek, sportvoeding en consultancy / privépraktijken.