Keystone logo
© Ameena Athab
Eastern International College

Eastern International College

Eastern International College

Invoering

Eastern International College (EIC) is een geweldige keuze voor diegenen die een diploma op het gebied van de geallieerde gezondheidszorg en verpleegkunde nastreven. Met zowel on-campus en online opties beschikbaar, EIC biedt flexibiliteit voor studenten om hun opleiding te passen in hun drukke schema's. Bovendien is EIC institutioneel geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education, waardoor kwaliteitsonderwijs voor alle studenten gegarandeerd is. Twee programma's (BS Dental Hygiene en AAS-Verpleegkunde) zijn programmatisch geaccrediteerd door de Commissie voor Tandheelkundige Accreditatie en de Accreditatie Commissie voor Onderwijs in de Verpleegkunde. Kom vandaag nog naar EIC en begin je reis naar een succesvolle carrière in de gezondheidszorg.

Onze toewijding aan jou

We zijn toegewijd aan de educatieve en professionele verrijking van elke student in onze programma's. Bij Eastern International College, Ons doel is om een curriculum en omgeving die helpt onze studenten ontwikkelen hun vaardigheden in de gezondheidszorg en dan echt in hen uitblinken. We streven er ook naar een sfeer te creëren die studenten helpt een positief zelfbeeld te vormen en zelfverzekerd te worden in hun capaciteiten. We hebben een tweeledig doel op deze Allied Health Education College: We streven ernaar om de basiswetenschappelijke, klinische, leiderschaps-, management- en technische vaardigheden van studenten te verbeteren, terwijl we ze tegelijkertijd voorbereiden op de situaties in het echte leven die ze zullen tegenkomen als ze aan het werk zijn. We willen dat onze studenten leren hoe ze een carrière in de gezondheidszorg kunnen opbouwen en vervolgens begrijpen hoe ze die baan kunnen behouden.

Waarom kiezen voor Eastern International College

Praktijkinstructeurs met gevorderde graden

In al onze programma's, zal onze faculteit werken aan het inboezemen van professionaliteit en een sterk arbeidsethos als je je carrièrepad te verkennen. De faculteit en het personeel van Eastern International College New Jersey zijn gericht op het creëren van een verzorgende en zorgzame omgeving voor studenten.

Moderne Labs & Klaslokalen

Onze klaslokalen en laboratoria zijn uitgerust met benodigdheden en moderne technologie die gebruikt wordt in ziekenhuizen, klinieken en dokterspraktijken in de hele VS.

Persoonlijke aandacht & Kleine klassen

Wij geloven in de waarde van één-op-één onderwijs en we zorgen ervoor dat je toegang hebt tot je administratie en professoren, zowel binnen als buiten de lesuren.

Loopbaangerichte gezondheidszorgprogramma's

Onze medewerkers en faculteit streven ernaar om in de lessen basisvaardigheden en kritisch denken te ontwikkelen. Onze onderwijsfilosofie richt zich ook op interpersoonlijke vaardigheden en traint studenten voor de werkplek.

Clinical Externship Program

Onze programma's voldoen aan de behoeften van de concurrerende arbeidsmarkt. Dankzij ons klinische stageprogramma kunnen studenten praktijkervaring opdoen in een echte werkomgeving. Ons externe stageprogramma stelt studenten ook in staat om potentiële werkgevers te ontmoeten en contacten te leggen.

EIC Institutionele Missieverklaring

Eastern International College is een student-gecentreerde en carrière-georiënteerde instelling voor hoger onderwijs gewijd aan de professionele ontwikkeling van haar diverse studenten. Door middel van innovatieve curricula, toonaangevende technologie, ervaringsgericht ("hands-on") leren, en zorgzame en responsieve student diensten, zal EIC bieden:

 • Uitdagende gezondheidswetenschappelijke curricula en omgevingen die het succes van studenten maximaliseren door hen uit te rusten en te betrekken bij het kritisch beoordelen en toepassen van kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in hun gekozen beroep, in dienst van anderen en in hun gemeenschap.
 • Wetenschappelijke faculteit en toegewijd personeel die diversiteit aanmoedigen en ondersteunen en uitmuntendheid in onderwijs, leren en dienstverlening promoten als de primaire focus van het college.
 • Academische programma's die ethisch en kritisch denken stimuleren, worden geïnformeerd en verrijkt door nationaal erkende algemene onderwijsnormen en professioneel erkende loopbaancompetenties om een hoogwaardige collegiale ervaring te garanderen.
 • Leiderschap met innovatieve en responsieve gezondheidswetenschappelijke programma's die zijn ontworpen om te anticiperen en te reageren op de behoeften van de gezondheidszorgmarkt en de basis te leggen voor een leven lang leren - bedreven in en aanpasbaar aan nieuwe informatie en technologieën.

toelatingen

Kandidaten voor alle programma's moeten de hieronder vermelde programmaspecifieke criteria volgen. Elke aanvrager wordt geïnterviewd en krijgt een rondleiding door het college door zijn / haar toegewezen toelatingsvertegenwoordiger. De tijdens deze bijeenkomst verzamelde informatie zal ter beoordeling aan de campusdirecteur worden voorgelegd. Als de beoordeling resulteert in een positieve aanbeveling, wordt de aanvrager aangemoedigd om door te gaan met de juiste aanvraagprocedure.

Programma's op de campus:

 • Diagnostische medische echografie, BS
 • Mondhygiëne, BS
 • Verpleegkunde, BSN
 • Cardiovasculaire technologie, Aas
 • Verpleging, Aas

Onlineprogramma's:

 • BS in DH-voltooiingsprogramma
 • BS in voltooiingsprogramma voor leiderschap op het gebied van gezondheid
 • BS in Rn naar BSN-voltooiingsprogramma

International Students

Eastern International College verwelkomt internationale studenten. Aanvragers die geen Amerikaans staatsburger of permanent ingezetene zijn, zullen worden geholpen bij het voldoen aan de vereisten van de Amerikaanse immigratiedienst. Alle aanvragers die een I-20 willen ontvangen, moeten financiële steun kunnen aantonen om het collegegeld en de lokale kosten van levensonderhoud voor elk jaar aan Eastern International College te dekken. De Engelse taalvaardigheid wordt gemeten door EIC interne Engelse taalplaatsingstests: TEAS (Engelse score van 65%) HESI (Engelse score van 70%) en Accuplacer (score van 70%).

Campusleven & Faciliteiten

De Jersey City-campus, gelegen op 684 Newark Avenue, bestaat uit een nieuw gebouw van drie verdiepingen dat in oktober 2013 werd geopend en is ingericht met de nieuwste technologie en middelen die geschikt zijn voor EIC programma's. Het gebouw is ongeveer 30.000 vierkante meter groot en herbergt zeven klaslokalen, vijf laboratoria/computerruimtes en 30 werkplekken voor mondhygiëne.

De Campus biedt studenten en docenten voldoende toegang tot desktopcomputers, overheadprojectors, bibliotheek- en informatiebronnen en plastic modellen om praktisch en effectief lesgeven en leren te vergemakkelijken. Laboratoria zijn goed uitgerust om aan opleidingsbehoeften te voldoen, bijvoorbeeld:

 • De aderlatingslaboratoria zijn uitgerust met armmodellen en aderlatingsbenodigdheden
 • De laboratoria voor patiëntenzorg zijn uitgerust met ziekenhuisbedden en andere aanverwante apparatuur
 • Het laboratorium voor mondhygiëne is uitgerust met röntgenapparatuur en klinische ruimtes voor patiënten
 • De echografielaboratoria zijn op elke campus uitgerust met zes (6) echoapparaten, waarvan één (1) draagbaar apparaat; Er zijn ECG-machines en benodigdheden beschikbaar voor laboratoriumactiviteiten en begeleiding.

De verpleeglaboratoria zijn uitgerust met vier (4) gesimuleerde ziekenhuispatiëntenzorginstellingen en Lucina, een bevallingssimulator (zie onderstaande beschrijving). Elke kamer is compleet met een elektronisch bed, een bedtafel, een nachtkastje, een hoofdwand met daarin een bloeddruksysteem, afzuiging, lucht-/zuurstofuitgangen en een apparatuurbord met otoscopen en oftalmoscopen. Het laboratorium is uitgerust met draadloze toegang tot het campusnetwerk en is een slim klaslokaal met een groot scherm en een aan het plafond gemonteerde dataprojector. De verpleegafdeling beschikt over twee simulatiemannequins en softwarecomponenten om de mannequins volledig functioneel te maken. Het laboratorium doet tevens dienst als klaslokaal en biedt plaats aan 24 studenten.

De derde verdieping van de campus van Jersey City is gewijd aan het programma voor mondhygiëne. De 11.000 vierkante meter grote ruimte herbergt een kliniek voor mondhygiëne, radiologiekamers, een panorex-suite, een studentensimulatorlaboratorium, klaslokalen, kantoorruimtes van faculteiten, opslag en de receptie van de tandheelkundige kliniek. Het laboratorium beschikt momenteel over tien (10) tandheelkundige simulatoren voor studenten en één (1) instructeursimulator. Deze simulatoren bieden een realistische leerervaring om de nodige motorische vaardigheden en klinische kennis te ontwikkelen. Studenten oefenen in tweetallen op de simulator terwijl ze naar een overheadprojectie op groot scherm kijken van de instructeur die een mondhygiëneprocedure uitvoert.

De klinische faciliteit is uitgerust met computers op elk station en patiëntmonitors voor voorlichting over mondgezondheid. Digitale röntgenfoto's kunnen op het computerscherm worden weergegeven voor behandelplanning en patiëntenvoorlichting, terwijl het digitaal bijhouden van patiëntendossiers een papiervrije omgeving creëert.

In het campusgebouw is een lounge beschikbaar voor studenten en medewerkers. Dit gebied biedt automaten, hoewel de campus zich op een locatie bevindt die studenten toegang biedt tot een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden in de buurt. De campus is te bereiken met het openbaar vervoer, wat de voorkeur heeft omdat parkeren in Jersey City uiterst beperkt is.

Het gebouw is passend ingericht voor administratieve werkzaamheden. Docenten en adviseurs hebben toegang tot privéruimtes om hun bestanden te beveiligen en ruimte om studenten te ontmoeten en gevoelige zaken te bespreken, vooral als het gaat om kwesties die verband houden met de privacy van studenten.

Lucina Bevallingssimulator

De Lucina Bevallingsimulator, ontwikkeld door CAE Healthcare, is een draadloos medisch model met gevalideerde moeder-foetale fysiologie. Het wordt gebruikt om betrouwbare en realistische praktijkgerichte training te bieden voor bevallingsscenario's, zoals normale bevallingen, stuitbevallingen, schouderdystocie en andere kritieke noodsituaties. Lucina kan ademen, huilen, zweten, knipperen en zelfs een postpartumbloeding simuleren. Ze heeft meetbare vitale functies en de pupillen zullen reageren als je er een licht op laat schijnen.

Een voelbare, zachte huid kan samentrekkingen van de baarmoeder en been- en heuparticulatie stimuleren, zodat u kunt oefenen met het positioneren van de bevalling en de daarmee samenhangende geboortemanoeuvres. Een levensechte foetus wordt ter wereld gebracht via een realistisch geboortekanaal. Het biedt foetale hartgeluiden, luchtwegafzuiging, een programmeerbare kreet bij de bevalling, voorspelde Apgar-scores van 1 en 5 minuten op basis van veneuze en arteriële bloedgaskleppen, en een navelstreng die kan worden doorgesneden en afgeklemd.

Lucina is een uitstekend leermiddel dat verpleegkundestudenten helpt hun kritische redeneervaardigheden te verbeteren. Tijdens een gesimuleerde postpartumbloeding zal Lucina bijvoorbeeld bloeden en de studenten de gegevens presenteren die ze nodig hebben om de situatie te beoordelen: ze zal bleek worden, haar bloeddruk zal dalen en haar hartslag zal stijgen. Nadat ze een interventie hebben uitgevoerd, kunnen ze op basis van Lucina's reactie beoordelen of wat ze hebben gedaan succesvol was.

Onlinecampus

EIC studenten krijgen Google Suite-hosts. Online studenten maken gebruik van technologie om toegang te krijgen tot hun cursussen en hun online leerervaring aan te bieden. Concreet gebruikt EIC Canvas als platform voor het Learning Management System (LMS). Om de toegang tot Canvas te vergemakkelijken, is er een single sign-on-integratie met Google Suite (e-mail- en cloudtools); dit betekent dat studenten hetzelfde wachtwoord gebruiken om toegang te krijgen tot hun e-mails en toegang te krijgen tot hun LMS. Canvas is geïntegreerd met DiamondD, het studenteninformatiesysteem. DiamondD biedt de roosters en eindcijfers van studenten terug naar hun LMS-cursusshells. Indien relevant voor hun opdrachten kunnen studenten TurnItIn gebruiken, een plagiaattool binnen Canvas die hun werk beoordeelt op geplagieerde inhoud voordat het wordt ingeleverd. Ze hebben ook de mogelijkheid om hun e-boeken binnen Canvas aan te schaffen via de e-boekintegratie van VitalSource.

Locaties

 • Jersey City

  684 Newark Avenue, , 07306, Jersey City

Vragen