Keystone logo
Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Invoering

Studeer in de oudste en grootste verpleegschool in Portugal

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra - ESEnfC

De Escola Superior de Enfermagem de Coimbra (ESEnfC) is een openbare instelling voor hoger onderwijs en een nationale en internationale referentie in de ontwikkeling en bevestiging van de verpleegkundige discipline.

De grootste en oudste verpleegschool in Portugal, die in samenwerking met nationale en internationale gezondheidsinstituten en instellingen voor hoger onderwijs, gericht op nieuwe sociaal-demografische behoeften en multiculturalisme, training geeft aan de eisen van de mondiale arbeidsmarkt en levenslang leren, als eerste in het aantrekken van verpleegkundestudenten.

Het wordt erkend en internationaal gezocht voor de kwalificatie van zijn faculteit, voor zijn onderzoek en innovatie, voor de voorwaarden die het biedt op het niveau van bibliotheken, simulatiecentra, de kwaliteit van zijn graduate en postuniversitair onderwijs en verpleegkundig onderzoek. Het is de eerste school voor verpleegkunde in Portugal in de academische, wetenschappelijke, technische en culturele mobiliteit van studenten, docenten en niet-hoogleraren, die ervoor zorgen dat meer dan 30% van de afgestudeerden een studieperiode in het buitenland hebben.

Alle afgestudeerden hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan uitbreidingsprojecten in de gemeenschap, in onderzoeksprojecten, in projecten voor innovatie en ondernemerschap, als onderdeel van een instelling die door de Wereldgezondheidsorganisatie wordt erkend als hun samenwerkingscentrum.

De door ESEnfC opgeleide professionals zijn sociaal erkend voor de voortreffelijkheid van hun wereldwijde opleiding, die bijdraagt aan een cultuur die wordt gekenmerkt door de centrale plaats van de persoon, respect voor hun creativiteit, innovatie, betrokkenheid bij het schoolproject, tevredenheid met werk / studie en op alle gebieden van opleiding, innovatie en onderzoek.

Trainingsaanbieding in Nursing

Op het gebied van beroepsonderwijs en -opleiding verzorgt ESEnfC formele niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen in verpleeg- en doorstroomcursussen voor verpleegkundigen, waarbij op het hoogste niveau menselijke, culturele, wetenschappelijke en technische training wordt bevorderd, en , beroepsopleidingen voor andere technici en zorgverleners in uw vakgebied.

Als instelling die alleen het onderwijzen van Nursing promoot, heeft een studentenpopulatie van meer dan 2000 studenten verpleegkunde, met studenten uit meer dan 30 landen.

Het heeft overeenkomsten met 120 universiteiten in meer dan 30 landen, waaronder 26 met referentie-universiteiten in Brazilië. Het staat het dubbele diploma toe aan de Federale Universiteit van Santa Catarina.

Locaties

 • Coimbra

  Avenida Bissaya Barreto | Apartado 7001, , Coimbra

 • Coimbra

  Rua 5 de Outubro | Apartado 7001, , Coimbra

  • Coimbra

   Rua Dr. José Alberto Reis | 3000 – 232, , Coimbra

   Vragen