Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Invoering

Innovatie in het bedrijfsonderwijs

Leren voor real-time zakendoen

ESEI biedt internationaal bedrijfsonderwijs dat voldoet aan de eisen van internationale bedrijven. Sinds onze oprichting in 1989 worden we gedreven door een passie voor het aanbieden van zakelijke programma's die relevante vaardigheden en professionele training bieden om de carrièrevooruitzichten van onze studenten te verbeteren en hen voor te bereiden op succes in een internationale werkomgeving.

Internationale erkenning voor uitmuntendheid

Britse en Spaanse accreditaties

ESEI is een erkende internationale instelling voor hoger onderwijs in Spanje. ESEI-bachelorprogramma's zijn officiële kwalificaties die worden uitgereikt door Britse topuniversiteiten. ESEI-masterprogramma's zijn particuliere diploma's die rechtstreeks worden uitgereikt door ESEI en de Universidad Católica de Murcia (UCAM) - een van de meest prestigieuze universitaire instellingen in Europa, met een uitstekende reputatie op het gebied van bedrijfseducatie.

ESEI Barcelona Campus - Beste stad voor internationale studenten

Top 5 Europese start-up hub

ESEI is gevestigd in Barcelona, Spanje, een internationaal zaken- en innovatiecentrum. Evenementen zoals het Mobile World Congress, dat jaarlijks meer dan 100.000 mensen trekt, maken van de stad een van de beste netwerkplekken in Europa. Onze potentiële afgestudeerden hebben de mogelijkheid om te netwerken met ondernemers en investeerders en levenslange contacten te leggen met klasgenoten, docenten en docenten.

Internationale faculteit en experts in het bedrijfsleven

Leren van doorgewinterde professionals

ESEI internationaal facultair onderzoek, inspireert en produceert kennis die relevant is voor de behoeften van onze studenten. Ze stellen een collectieve aanpak van complexe problemen voor en ontwikkelen tegelijkertijd individueel talent op academisch en professioneel gebied. ESEI-faculteiten komen van over de hele wereld en bieden ESEI-studenten een echt mondiaal zakelijk perspectief.

Coachen naar excellentie

Onze faculteit is professioneel actief: het zijn CEO's, bedrijfseigenaren, ondernemers, marketingmanagers of andere senior medewerkers van bedrijven. ESEI is een springplank voor onze studenten naar de carrière die ze willen en onze faculteit kan hen daarbij helpen!

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132760_01_portada.jpg " alt=" 132760_01_portada.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "bron":""}" />

Praktische bedrijfsmethodiek

Projectgestuurd Onderwijs (PGO)

Bij ESEI is onze hoogste prioriteit om onze studenten de best mogelijke leerervaring te bieden. Projectgebaseerd leren verbindt studenten met de echte wereld. Studenten krijgen de autonomie, flexibiliteit en verantwoordelijkheid om samen te werken aan projecten, zoals een casestudy, een schriftelijk rapport, een video, een rollenspelactiviteit, een website enz. De rol van onze docenten is in wezen die van een facilitator. Ze stellen de projectoverzichten op en houden toezicht op de voortgang die teams week na week boeken, met regelmatige check-in punten - net als op de werkplek.

Studentgericht leren

Persoonlijke aandacht binnen kleine klasgroepen

ESEI-studenten profiteren van gepersonaliseerde mentoring en counseling van onze internationale onderwijsmanagementprofessionals. De klassen zijn klein om een cultuur van koestering en versterking van het talent van de ESEI-studentengemeenschap aan te moedigen en te creëren.

Bruisend studentenleven

Een diverse gemeenschap van 150 studenten uit meer dan 40 landen

ESEI biedt een echt wereldwijde ervaring met internationale studenten met verschillende achtergronden. De ESEI-studentengemeenschap bestaat uit jonge carrièregerichte individuen met een passie voor zaken. Met een achtergrond van beroemde architectonische gebouwen, prachtige zandstranden, geweldig mediterraan klimaat, bruisend nachtleven, fantastische keuken en tal van culturele en sportieve activiteiten, garandeert Barcelona studenten een onvergetelijke ervaring binnen een redelijk budget.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " alt=" 132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "bron":""}" />

Carrièremogelijkheden

ESEI verbindt Talent met Business

ESEI biedt een unieke kans om professionele ervaring op te doen in Barcelona. ESEI-studenten kunnen stages lopen en internationale professionele ervaring opdoen bij nationale en internationale bedrijven in Barcelona.

7 korte cursussen om uw vaardigheden bij ESEI te verbeteren

ESEI biedt een reeks korte cursussen aan (3 uur per week gedurende 6 weken) voor iedereen die geïnteresseerd is. Of je nu de kneepjes van het vak leert of al een doorgewinterde professional bent, deze nieuwe cursussen bieden iedereen een manier om nieuwe vaardigheden te verwerven of bestaande vaardigheden te verbeteren, zonder zich vast te leggen aan een volledig programma.

Onze korte cursussen kunnen op de campus of op afstand worden gevolgd. En ze zijn momenteel in de aanbieding!

Lees verder om erachter te komen welke korte cursussen dit semester worden aangeboden en meld u vandaag nog aan .

 1. Projectmanagement en Lean Management
  Deze korte cursus volgt een systematische benadering van de studie van projectmanagement. Het doel is om studenten uit te rusten met de tools die nodig zijn om effectief management uit te voeren, zoals uiteengezet door het Project Management Institute (PMI).
 2. Digitale marketingstrategieën en -technologieën
  Een hot topic voor de arbeidswereld van de 21e eeuw, digitale marketing en de bijbehorende technologieën worden steeds populairder.
  Deze korte cursus onderzoekt hoe merken betrokkenheid kunnen beïnvloeden door het gebruik van digitale platforms. Het helpt studenten bij het navigeren door de grote verscheidenheid aan digitale marketingtechnologieën en legt uit hoe elk strategisch kan worden gebruikt om de langetermijndoelen van een bedrijf te bereiken.
 3. Businessplan: creatie en ontwikkeling
  Opgelet, aspirant-startup-oprichters! Deze korte cursus is nuttig voor iedereen die geïnteresseerd is in het starten van een eigen onderneming en het leren maken van een businessplan.
 4. Zoekmachinemarketing
  Search Engine Marketing (SEM) richt zich op de promotie van websites door hun zichtbaarheid op pagina's met zoekresultaten van zoekmachines te vergroten. Met een toenemend aantal mensen die online winkelen voor producten en diensten, is SEM nog nooit zo belangrijk geweest.
 5. Mobiele marketing
  Mobiele marketing is een multi-channel online marketingtechniek. Het is gericht op het bereiken van een publiek via hun smartphones, tablets of aanverwante apparaten. Het maakt gebruik van websites, e-mail, sms, sociale media en mobiele applicaties om met klanten in contact te komen.
 6. Sportmarketing
  Sportmarketing richt zich op de promotie van sportevenementen en -teams, evenals de promotie van andere producten en diensten in de sportindustrie.
 7. Sportethiek en sociale verantwoordelijkheid
  Deze korte cursus is verdeeld in twee delen en richt zich zowel op ethiek in de sport als op sociale verantwoordelijkheid in de sportindustrie.

Locaties

 • Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Vragen