Keystone logo
EUCLID (Euclid University) MSc in internationale volksgezondheid / mondiale gezondheid
EUCLID (Euclid University)

MSc in internationale volksgezondheid / mondiale gezondheid

12 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6.650 *

Afstand leren

* Totaal collegegeld: Eerste toegangsvergoeding + (40 x USD145) = USD 6,650

Invoering

OVERZICHT:

EUCLID (Université Université Euclide | Euclid University), een internationale intergouvernementele organisatie met een universiteitsmandaat, biedt studenten uit het grote publiek twee buitenlandse (afstands- of online) Opleiding in de internationale volksgezondheid.

Het is tot op heden de enige masteropleiding op dit gebied dat wordt aangeboden door een internationale intergouvernementele organisatie. Het doel ervan is de voorbereiding van hooggekwalificeerde volksgezondheidswerkers die in de overheidsdiensten, internationale organisaties, zorginstellingen en niet-gouvernementele organisaties wereldwijd kunnen dienen.

Geïnspireerd op de standaard-uitmuntendheid van UCSF, werd de School van Wereldgezondheid en Bioethiek bij EUCLID in 2015 een autonome academische eenheid met EUCLID (Euclid University). Het is verantwoordelijk voor de levering van EUCLID's vlaggenschip online master en doctoraat in de internationale volksgezondheid.

Volksgezondheid wordt vaak vanuit een nationaal centraal perspectief bestudeerd. Weinig programma's zijn echt internationaal in omvang, zodat de afgestudeerden volledig kunnen voorbereiden op de wereldwijde civiele dienstverlening, die een brede waaier aan mondiale gezondheidsuitdagingen zal aanpakken, waaronder malaria, HIV, drugs resistentie, dieetgerelateerde ziekten, enz. Om deze uitdaging te kunnen beantwoorden heeft EUCLID een uitgebreide en uitdagende online masteropleiding ontwikkeld in het internationale curriculum van de volksgezondheid (MSc), die hier wordt gepresenteerd met volledige documentatie over de syllabus- en faculteitsbronnen, zowel in totaal als in het onderwijs. Deze documentatie stelt studenten in staat om globaal te bepalen of dit programma het beste is voor hen.

Deze unieke masteropleiding richt zich op de praktische en beleidsaspecten van de mondiale volksgezondheid in plaats van de vooruitgang van academische kennis of theoretische kennis.

De MIPH was voornamelijk bedoeld om ambtenaren van de deelnemende staten van de EUCLID te bedienen, maar het is ook open voor het grote publiek als een uitstekende route om een ​​carrière in intergouvernementele organisaties, ngo's en de publieke sector te volgen.

Dankzij zijn lage onderwijs- en institutionele relaties, en omdat het in de diepte onderwerpen zoals malaria en tropische ziekten behandelt, wordt verwacht dat het van bijzonder belang is voor Afrikaanse studenten.

Opmerking: dit diploma is alleen op afstand en vereist vloeiendheid in de Engelse taal.

CURRICULUM:

Benodigde cursussen:

  • ACA-401 (International Academic Writing)
  • TPH-499 (argumentatie en kritisch denken)
  • IPH-300 (Public Health Fundamentals)
  • IPH-GH (Global Health Studies)
  • IPH-GHC (Global Health Case Studies)
  • T-EPI (Epidemiologie)
  • T-BIO (Biostatistiek
  • DIP-606 (master thesis)

Keuzevakken (mogelijk afhankelijk van eerdere studies):

  • IPH-GHD (Global Health Diplomacy)
  • IPH-IDS (Interdisciplinaire Studies in Global Health)
  • IPH-HIV (HIV / AID Module)
  • IPH-MTD (Malaria en Tropische Ziekten)
  • IPH-POP (Bevolkings- en Reproductieve Gezondheidsproblemen)
  • Diverse Coursera-modules worden gebruikt voor aanvullende leer- en certificeringsopties.

TOELATINGSEISEN:

Aanvragers moeten een geavanceerde diploma hebben in verpleegkunde of gezondheidszorg uitgegeven door een instelling vermeld in het UNESCO-IAU handboek / database. Soortgelijke of gerelateerde achtergronden met voldoende beroepservaring kunnen worden beschouwd als overheidsspecifieke aanvragers (die al staatspersoneel zijn) kunnen zonder de vereiste educatieve referenties worden toegelaten indien hun niveau van opleiding en ervaring voldoende geacht wordt. EUCLID kan deze deelnemers verplichten om brugcursussen te voltooien alvorens ze in het programma inschrijven.

Vloeiend Engels (gesproken en geschreven) is verplicht en wordt getest.

Van studenten wordt verwacht dat zij wekelijks 10 tot 15 effectieve studieuren werven.

INSCHRIJVINGSCHEMA:

EUCLID heeft voortdurende inschrijving (inname) voor dit programma. Het is aanvaardbaar om meerdere maanden van te voren aan te vragen, maar het wordt aanbevolen 60 tot 40 dagen van te voren aan te vragen. Algemene openbare sleuven worden toegewezen op basis van eerbewoon, op basis van eersteklas.

ONDERWIJS:

Als een publieke non-profit instelling kan EUCLID betaalbare, lage-educatieve programma's aanbieden. De totale opleiding voor dit programma, gebaseerd op 36-40 USCH, is:

  • USD Zone: USD 850 (Toegangskosten) + (36 studiepunten) x 145 (per krediet) = USD 6.070
  • Eurozone: EUR 769 (Toegangskosten) + (36 credits) x 125 (per krediet) = € 5.269
  • USD Zone: USD 850 (Toegangskosten) + (40 studiepunten) x 145 (per krediet) = USD 6,650
  • Eurozone: EUR 769 (Toegangskosten) + (40 studiepunten) x 125 (per krediet) = € 5.769
  • Gedeeltelijke beurzen zijn beschikbaar voor ECOWAS bewoners.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen