Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Invoering

Fanshawe College is een grote, door de overheid gefinancierde universiteit in London, Ontario, Canada - ongeveer twee uur rijden van Toronto en Niagara Falls. Er zijn 21.000 voltijdstudenten, waaronder meer dan 7.500 internationale studenten uit meer dan 100 landen.

Londen, Ontario, Canada

De stad Londen heeft ongeveer 400.000 inwoners en meer dan 500.000 in het grootstedelijk gebied. Het is de thuisbasis van zowel Fanshawe College als Western University. Londen heeft geweldige kunst, markten, theaters en uitgaansgelegenheden. Het staat bekend als de "Forest City" met meer dan 200 parken en in een regio omringd door 's werelds grootste zoetwatermeren. Londen heeft een internationale luchthaven en is ook bereikbaar per auto, Greyhound Bus of VIA trein. De Canadian Commission for UNESCO heeft Londen aangewezen als UNESCO City of Music.

Programma's

Fanshawe biedt meer dan 200 academische programma's, variërend van tweejarige diploma's en driejarige geavanceerde diploma's tot postdoctorale programma's (een jaar) en honours bachelor-graden (vier jaar).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP - Engels voor academische doeleinden

Voor studenten die eerst Engels willen leren, biedt Fanshawe een EAP-programma (English for Academic Purposes). Er zijn tien niveaus in het EAP-programma, die telkens acht weken duren. Er is een gratis oefentoets beschikbaar, zodat studenten kunnen inschatten welk niveau het meest logisch is.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads krijgen banen

Volgens de meest recente KPI-onderzoeksresultaten (Key Performance Indicators) overtreft Fanshawe's afgestudeerde arbeidsparticipatie van 87,6% het provinciale gemiddelde met twee procent. Bij een enquête zes maanden na het afstuderen, gaf 80,2% van de Fanshawe-alumni aan tevreden te zijn met hun hbo-opleiding - en 94,2% van de werkgevers is tevreden met de vaardigheden en bijdragen van Fanshawe-afgestudeerden.

Extra's

Alle voltijdstudenten op de London Oxford Street-campus ontvangen een voltijdse LTC-buspas, lidmaatschap van het Student Wellness Centre en ziektekosten- en tandheelkundige dekking via Morcare. Er zijn veel clubs en sportteams bij Fanshawe - voor spelers en voor fans!

Campusfuncties

Fanshawe heeft verschillende campussen in Londen: de Londense campus aan Oxford Street, Downtown London - twee gebouwen aan de overkant van elkaar, en London South. Andere locaties zijn onder meer de School of Transportation Technology en de Norton Wolf School of Aviation and Aerospace Technology, die beide zich aan Oxford Street bevinden, op een paar minuten afstand van de Londense campus. Er zijn ook regionale campussen in andere nabijgelegen steden: St. Thomas, Woodstock en Simcoe.

Internationale studenten kunnen in residentie op de campus wonen, of in een gastgezin bij het Canadian Homestay Network, of in woningen buiten de campus wonen. Meer informatie is te vinden op de website van het instituut.

  toelatingen

  Bekijk hier onze toelatingsvoorwaarden: href="https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

  Fanshawe Cares

  Fanshawe biedt een Arrival Services-pakket genaamd Fanshawe Cares voor alle nieuwe internationale studenten. Fanshawe Cares omvat:

  • Airport Groet Service gerund door studentambassadeurs;
  • Vervoersshuttleservice van Pearson Airport in Toronto naar London, Ontario;
  • Twee overnachtingen voorzien (indien nodig);
  • Hulp bij het vinden van een woonruimte en het openen van een bankrekening (indien nodig).

  Als onderdeel van het Fanshawe Cares-programma organiseert het International Center elk semester een welkomstsessie om u kennis te laten maken met het College en zijn diensten en om u in contact te brengen met andere internationale studenten.

  Beurzen en financiering

  Fanshawe biedt elk jaar $ 5 miljoen aan beurzen, onderscheidingen en beurzen aan. Er zijn mogelijkheden exclusief voor internationale studenten, zoals toegangsbeurzen.

  href="https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

  Campusleven & Faciliteiten

  Fanshawe heeft een studentenwelzijnscentrum van drie verdiepingen met een volledig fitnesscentrum, een medische kliniek, een geloofs- en spiritualiteitscentrum, stille kamers en meer. Voor studenten van de afdeling Employment & Student Entrepreneurial Services zijn er loopbaanadviseurs beschikbaar. Er is een onlangs gerenoveerde Library Learning Commons en het International Centre helpt studenten met alles, van aankomstdiensten tot immigratiekwesties, en biedt hulp in meerdere talen met flexibele afspraken om aan de behoeften van onze studenten te voldoen.

  Studenten moeten contact opnemen met de Fanshawe Student Union, of FSU, voor informatie over de vele evenementen en clubs. Bezoek de website van het instituut voor meer informatie over varsityteams.

  London, Ontario, Canada ligt op twee uur rijden van Toronto of Niagara Falls. Er zijn veel restaurants, winkelcentra en uitgaansgelegenheden van wereldklasse. In de winter kunnen studenten skiën of snowboarden op Boler Mountain, skaten in Victoria Park of Storybook Gardens, en in de zomer zijn er veel festivals in de parken. Londen ligt op ongeveer een half uur rijden van de stranden van Port Stanley en Grand Bend.

  Locaties

  • Simcoe

   Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

   • Woodstock

    Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

    • Clinton

     169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

     • Kincardine

      Kincardine, Canada

      • Saint Thomas

       Saint Thomas, Canada

       • Toronto

        Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

        • London

         1001 Fanshawe College Boulevard, N5Y 5R6, London

        • London

         Fanshawe College Boulevard, 1001, N5Y 5R6, London

         Vragen