Keystone logo
Fatima College Of Health Sciences

Fatima College Of Health Sciences

Fatima College Of Health Sciences

Invoering

Het Fatima College Of Health Sciences (FCHS), opgericht in 2006, heeft tot doel tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van de Verenigde Arabische Emiraten aan geschoolde gezondheidswerkers. Het college begon met het aanbieden van de BSc. in de verpleegopleiding in 2006 en is sindsdien uitgebreid met meer dan 10 opleidingen aan BSc. en diplomaniveaus in gezondheidswetenschappen. Het verpleegprogramma wordt uitgevoerd in samenwerking met de Griffith University in Australië.

Naast het bachelordiploma biedt de school voor verpleegkunde een schakelprogramma aan voor het houden van diploma-houdende praktijkondersteuners. Het programma was bedoeld om lokale studenten in de verpleegkunde af te studeren en om de opleiding van de diplomahouder verpleegkundigen die al in de gezondheidssector actief zijn, te verbeteren.

Het college heeft een mandaat om de gezondheidssector in Abu Dhabi en de VAE in het algemeen te helpen om aan zijn behoeften te voldoen door goed opgeleide en opgeleide verpleegsters af te studeren.

Locaties

 • Abu Dhabi

  Al Mafraq Hospital, Abu Dhabi, , Abu Dhabi

  • Al Ain

   Tawam Hospital, Al Ain, , Al Ain

   • Ajman

    Sheikh Maktoum bin Rashid Road, Ajman, , Ajman

    Vragen