Keystone logo
Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Invoering

Franklin Pierce is een particuliere, non-profit, regionaal geaccrediteerde universiteit waar elke student de kans heeft om zijn passie en grootste potentieel te ontdekken.

Frank S. DiPietro, die het college in 1962 oprichtte en diende als Pierce's eerste president, hield vast aan het perspectief dat "alleen het kleine college de intieme relaties kan bieden tussen degenen die leren en degenen die lesgeven." Meer dan vijf decennia later blijft de universiteit zich inzetten voor deze visie. Met een omgeving die intellectuele nieuwsgierigheid en een gevoel van plaats koestert, bereidt de gemeenschap van opvoeders bij Pierce elke afgestudeerde voor op een leven aan de andere kant van een opleiding door een combinatie van gepersonaliseerd onderwijs en ervaringsgericht en toegepast leren, inclusief onderzoek, stages en coöperaties.

Via zijn campussen in Rindge, New Hampshire en Goodyear, Arizona, evenals centra in New Hampshire in Manchester en Libanon, biedt Franklin Pierce flexibele leeropties voor een breed scala aan studenten. Of het nu op de campus is of online, studenten kunnen een traditioneel undergraduate-traject volgen tot een associate- of bachelordiploma of een geavanceerde master- of doctoraatsdiploma volgen.

Locaties

  • Rindge

    University Drive,40, 03461, Rindge

    Vragen