Keystone logo
Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Invoering

Galilee International Management Institute , opgericht in 1987, heeft tot doel toegankelijke, inclusieve leer- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden aan de ontwikkelingslanden. Het instituut fungeert als een knooppunt voor kennisoverdracht en menselijke ontwikkeling en presenteert het succesverhaal van Israël.

Het gezamenlijke Keniaanse Israëlische medische schoolprogramma, dat in samenwerking met de UZIMA Universiteit in Kenia wordt gehouden, heeft tot doel studenten uit te rusten met de kennis, relevante medische vaardigheden en attitudes voor hoogwaardige gezondheidszorgdiensten in ziekenhuizen en andere gezondheidsgerelateerde faciliteiten.

Ons geloof

Het is onze overtuiging dat alle landen en mensen hun economieën kunnen bevorderen door te investeren in het menselijke element van onderwijs. Dit is de sleutel tot het creëren van duurzame ontwikkeling, sociale verandering en een gelijkwaardiger wereld. We empoweren mensen en stellen hen in staat positieve veranderingen in hun gemeenschap teweeg te brengen, door hen aan te moedigen anders te denken, risico's te nemen, samen te werken en te innoveren – we creëren leiders. Tot nu toe zijn ruim 25.000 senior managers, beheerders en planners uit meer dan 170 landen afgestudeerd aan onze programma's.

Waarom wij

Onze programma's creëren een diepgaande leerervaring, gecombineerd met een toewijding aan professionaliteit en een persoonlijk tintje, en presenteren het Israëlische succesverhaal. Een land dat bekend staat om zijn baanbrekende geavanceerde technologie en snelle economische en infrastructurele ontwikkeling, ondanks een gebrek aan natuurlijke hulpbronnen en regionale strategische uitdagingen.

Onze visie: Het creëren van een diepgaande leerervaring, waarbij toewijding aan professionaliteit wordt gecombineerd met een persoonlijk tintje.

Onze missie: Door internationale professionals samen te brengen, streven we ernaar een mondiaal netwerk te creëren om intercultureel begrip verder te ontwikkelen.

Onze curricula delen de vermaarde Israëlische kennis op een breed scala aan gebieden, variërend van landbouw, gezondheidszorg, crisis- en veiligheidsbeheer, economische ontwikkeling, transport en hoger onderwijs tot capaciteitsopbouw.

Studiemogelijkheden omvatten een verscheidenheid aan leerplatforms, waaronder LIVE online sessies, tot programma's die ter plaatse in Israël worden gehouden met Israëlische experts.

Daarnaast bieden we online graden aan, in samenwerking met Europese universiteiten, om de toegankelijkheid van kennis te vergroten.

Wij streven ernaar een netwerk van internationale professionals te creëren die met elkaar en met ons samenwerken, om samenwerking en kennisdeling richting een duurzamere toekomst te bevorderen. Tot nu toe zijn ruim 18.000 senior managers, beheerders en planners uit meer dan 170 landen afgestudeerd aan onze programma's.

Kenniscentra

We bieden aanpasbare trainingsprogramma's die zijn ontworpen om het bereiken van strategische en ontwikkelingsdoelen van organisaties in de publieke en private sector te ondersteunen. Dit wordt bereikt door het bieden van een holistische trainingsoplossing. De activiteiten van het Centrum voor Capaciteitsopbouw zijn gericht op het aanpakken van transversale kwesties die cruciaal zijn voor het bereiken van capaciteitsontwikkeling die resulteert in veerkrachtige samenlevingen en duurzame ontwikkeling. Onze studieplatformopties omvatten LIVE online sessies, lokale programma's en ter plaatse in Israël. Onze onderwerpspecifieke kenniscentra zijn gespecialiseerd in het bieden van toegang tot de geavanceerde knowhow van Israël.

 • Centrum voor Landbouw, Milieu en Water
 • Centrum voor gezondheidsmanagement
 • Centrum voor Strategische Studies
 • Centrum voor Hoger Onderwijs
 • Centrum voor Transport en Maritieme Studies
 • Centrum voor Economische Ontwikkeling
 • Centrum voor capaciteitsopbouw

toelatingen

Beurzen en financiering

Alle in aanmerking komende aanvragers kunnen een studiebeurs aanvragen. De Toelatingscommissie beslist voor iedere intake wie van de aanvragers een beurs ontvangt.

Om de collegegeldbeurs aan te vragen, moet je de reguliere inschrijvingsprocedure doorlopen. Zodra u het online registratieformulier invult of rechtstreeks contact opneemt met de programmadirecteur, ontvangt u een registratiepakket met formulieren en instructies. Om de registratieprocedure te voltooien, moet u de Programmadirecteur het volgende als e-mailbijlage sturen:

 • Registratieformulier (geef aan dat u een studiebeurs aanvraagt)
 • Visa aanvraagformulier
 • Betalingsgarantie van de sponsor (ondertekend en afgestempeld)
 • Kopie van uw volledige curriculum vitae
 • Paspoortkopie (alle pagina's)
 • Intentieverklaringformulier (ondertekend)
 • De toelatingscommissie beoordeelt alle aanvragen en beslist wie een collegegeldbeurs ontvangt. U ontvangt binnen twee weken na indiening van uw aanvraag bericht over hun beslissing.

Locaties

 • Nahalal

  P.O. Box 208, Nahalal, Israel, 1060000, Nahalal

  Vragen