Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences BSc (Hons) in Nursing Studies (leerstoornis)
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc (Hons) in Nursing Studies (leerstoornis)

Glasgow, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.820 / per year *

Afstand leren, Op de campus

* Home / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Verlamming van leerstoornissen betekent werken in partnerschap met individuen en gezinnen om de autonomie te verbeteren, gezondheid te bevorderen en inclusie te ondersteunen. Dit omvat het leveren van een wezenlijke bijdrage aan het verbeteren van gedrag en levensstijlen die bijdragen aan het bereiken van de beste gezondheidsresultaten.

Dit programma richt zich op het voldoen aan de holistische behoeften van mensen met een verstandelijke beperking. Je onderzoekt de belangrijkste thema's binnen de hedendaagse leerstoornis van gehandicapten, zoals het voldoen aan gezondheidsbehoeften, gemeenschapsbetrokkenheid, persoonsgerichte planning, integratie en integratie, het aanpakken van gezondheidsongelijkheden, wetgeving, forensische praktijken, zorgplanning en -beoordeling, evidence-based practice, onderzoeksmethoden en taxatie.

Je zult verschillende praktische leerervaringen opdoen in verschillende instellingen voor gezondheidszorg en sociale zorg.

GCU's virtuele leeromgeving en hypermoderne interprofessionele simulatie suite bieden flexibel, innovatief, passend en effectief leerontwerp, inhoud en beoordeling. Er is de mogelijkheid om klinische stages te volgen bij verschillende NHS Health Boards en organisaties uit de derde sector in het westen en het midden van Schotland.

Je carriere

Na succesvolle afronding van het programma komen afgestudeerden in aanmerking voor registratie als Registered Nurse bij de Nursing and Midwifery Council (NMC).

Er is een breed scala aan werkgelegenheidskansen in zowel NHS als diensten in de derde sector, bijvoorbeeld beoordelings- en behandelunits, teams voor het leren van handicaps, ziekenhuiscontactdiensten, forensische diensten, geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en adolescenten en andere gespecialiseerde diensten.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Waarden en op rechten gebaseerde verpleegkundige praktijk, gezondheidsverbetering, hedendaagse levering van gezondheidszorg, inleiding tot op bewijs gebaseerde praktijk.

Jaar 2

Werken in interprofessionele teams. Bevorderen van persoonlijke resultaten voor mensen met een verstandelijke beperking, optimaliseren van gezondheidsactiva voor mensen met leermoeilijkheden.

Jaar 3

Toepassen van evidence-based practice. Bevordering van gezondheidsgelijkheid voor mensen met een verstandelijke beperking, Risicoverbetering bij leerstoornissen Verpleging.

Jaar 4

Honours-niveau proefschrift, leiderschap in interprofessionele teams, bevorderen van de toepassing van Values-Based Nursing Practice in Health and Social Care.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

BBBB inclusief Engels en een science en Nat 5 Maths op C

Een level

BCC bevat bij voorkeur een wetenschappelijk onderwerp en GCSE Engelse taal en wiskunde op C / 4

ILC hoger

H2 H2 H3 H3 inclusief Engels en bij voorkeur een wetenschappelijk onderwerp, plus Ordinary Level Maths op B1

IB Diploma

24 punten inclusief een wetenschap

College

SWAP West Access to Honours Nursing bij partner colleges. Wetenschappelijke HNC's worden overwogen. Kandidaten moeten beschikken over rekenvaardigheid en leesvaardigheid die gelijk is aan het nationale 5-niveau.

BTEC Extended Diploma

Applied Science, Biological / Biomedical Science of Health Care related bij DMM. GCSE wiskunde en Engels op C / 4 is ook vereist.

de Engelse taal

Aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaliter IELTS met 7,0 hebben in elk element of equivalent.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Aanvullende vereisten

Van de aanvragers wordt verwacht dat ze bewijs hebben van beoordeeld onderzoek binnen de laatste 5 jaar. Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd om deel te nemen aan een van onze kandidaat-dagen als onderdeel van het toelatingsproces.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Evaluatiemethoden

We gebruiken een breed scala aan leer- en lesmethoden om ervoor te zorgen dat u over de benodigde kennis en inzicht in bedrijf en management beschikt en over een portfolio van intellectuele en persoonlijke vaardigheden.

Elke module in het programma gebruikt zijn eigen leer-, onderwijs- en beoordelingsstrategie om leerdoelen te bereiken. Beoordelingsmethoden variëren tussen modules en kunnen ongeziene examens, klassentests, essays, managementrapporten, case-study's, presentaties en groepswerk omvatten.

Leer methodes

De leer- en lesmethoden die we gebruiken om ervoor te zorgen dat ons programma zowel beroepsmatig relevant is als academisch uitdagend. Onze aanpak is studentgericht, praktisch, participatief en relevant voor de behoeften van werkgevers.

We zijn afgestapt van het traditionele, leerkrachtgerichte leren naar een meer onafhankelijke leerbenadering, waarbij je wordt aangemoedigd om kritisch te denken.

Professionele accreditatie

Na succesvolle afronding van het programma komen afgestudeerden in aanmerking voor registratie als Registered Nurse bij de Nursing and Midwifery Council (NMC).

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • MSc in verpleegkunde met leerstoornissen
    • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk
  • BSc in verpleegkunde met leerstoornissen
    • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk