Keystone logo
Georgia Southwestern State University College of Nursing and Health Sciences Bachelor Wetenschap in Bewegingswetenschappen
Georgia Southwestern State University College of Nursing and Health Sciences

Bachelor Wetenschap in Bewegingswetenschappen

Americus, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Exercise Science is een brede opleiding die studenten voorbereidt op verschillende carrières in de gezondheidswetenschappen die verband houden met gezondheid, beweging, prestaties en revalidatie. Het programma bouwt de fundamentele wetenschappelijke achtergrond en praktische, professionele vaardigheden op die nodig zijn om te slagen in dynamische prestatie- of gezondheidszorgomgevingen, evenals om graduate studies of professionele vooruitgang na te streven in bewegingswetenschap / fysiologie of aanverwante gezondheidsgebieden.

Gedurende het hele curriculum zullen studenten bewegingswetenschappen een wetenschappelijk begrip opbouwen van waarom en hoe lichaamsbeweging gunstig is voor de gezondheid, en hoe ze deze kennis kunnen gebruiken om de kwaliteit van leven te verbeteren en ziekte te verminderen. Bovendien wordt een fundamenteel begrip ontwikkeld van hoe productief te werken met prestatiegerichte populaties. Om deze kennisbasis op te bouwen, zullen bewegingswetenschappers onderzoek doen naar voeding, kracht en conditionering, kinesiologie, inspanningsfysiologie, klinische inspanningsfysiologie, inspanningsvoorschrift en meer.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen