Keystone logo
Georgian College Diploma Ergotherapeut-assistent en Fysiotherapeut-assistent (OPTA)
Georgian College

Diploma Ergotherapeut-assistent en Fysiotherapeut-assistent (OPTA)

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

CAD 9.036 / per semester *

Afstand leren, Op de campus

* Geschatte internationale collegegelden en bijkomende kosten totaal, per studiejaar. Raadpleeg de link http://www.georgiancollege.ca/finance-and-fees/tuition-and-ancillary-fees/ voor meer informatie.

Invoering

Studenten worden voorzien van de theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om competent te functioneren in de rol van ergotherapeut-assistent en fysiotherapeut-assistent (OTA en PTA) in een complexe zorgomgeving. Zij zijn bereid om onder begeleiding van en in samenwerking met ergotherapeuten en fysiotherapeuten te werken en therapeuten te assisteren bij het leren en in staat stellen van cliënten om effectief om te gaan met beperkingen in beweging en dagelijks functioneren, al dan niet tijdelijk, tijdens en na herstel. Studenten nemen deel aan een combinatie van praktisch en theoretisch leren dat wordt bereikt door middel van klassikale, laboratorium- en veldstages. Leren zal plaatsvinden met een interprofessionele benadering om te voldoen aan de behoeften van cliënten in acute en gemeenschapsomgevingen.

Accreditatie informatie

Het programma Ergotherapeut-assistent/Fysiotherapeut-assistent bij Georgian College is geaccrediteerd door het Ergotherapeut-assistent en Fysiotherapeut-assistent Education Accreditation Program (OTA & PTA EAP) in samenwerking met Physiotherapy Education Accreditation Canada (PEAC) en de Canadian Association of Occupational Therapists ( CAO). De status van Accreditatie is op 30 april 2018 aan de opleiding verleend voor de periode tot 30 april 2024.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen