Keystone logo
Graceland University Bachelor of Science in geallieerde gezondheid
Graceland University

Bachelor of Science in geallieerde gezondheid

Lamoni, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 19.950 / per year *

Op de campus

* collegegeld 2023-24

Invoering

Uw toekomst in de gezondheidszorg wacht

Het veld van de gezondheidszorg bestaat uit een breed scala aan beroepen, maar als we denken aan de typische carrières in de branche, denken we vaak aan artsen, verpleegkundigen en tandartsen. Met een diploma in paramedische zorg is er echter een breed scala aan mogelijkheden die verder gaan dan de typische verpleegkundige of arts-rollen.

De major Applied Health Science is bedoeld voor zowel studenten die na hun afstuderen onmiddellijk de professionele wereld willen betreden, als voor studenten die postdoctorale opleidingen volgen op het gebied van atletiektraining, chiropractie, fysiotherapie, ergotherapie en andere aanverwante gezondheidsberoepen . Na je afstuderen heb je een diepgaand inzicht in biomechanica, functionele anatomie, voeding en bewegingswetenschap. Afhankelijk van het door jou gekozen traject, kun je ook leren over inspanningsfysiologie, evidence-based onderzoek en toepassing, motorisch leren, coaching, planning en implementatie van oefenprogramma's en meer.

Onze faciliteiten

De afdeling Gezondheids- en bewegingswetenschappen van Graceland zit boordevol faciliteiten van topkwaliteit en gespecialiseerde apparatuur om ervoor te zorgen dat de leeromgeving van onze studenten de allerbeste is.

De beste manier om te leren is door te doen

Doe ervaring uit de eerste hand op in uw studiefocus. Veel van onze concentraties binnen de Allied Health-graad omvatten meerdere praktijkgerichte cursussen om studenten klaar te stomen voor scenario's uit de echte wereld en om de interpersoonlijke vaardigheden te leren die nodig zijn om een succesvolle professional in de gezondheidsindustrie te zijn.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen