Keystone logo
The George Washington University - School of Engineering & Applied Science Master of Science in Biomedical Engineering (MS)
The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Master of Science in Biomedical Engineering (MS)

Washington, Verenigde Staten

3 Semesters

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Aug 2024

USD 2.075 / per credit *

Op de campus

* per tegoed

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Programma overzicht ="2>

2

De Master of Science in Biomedical Engineering is ontworpen om studenten voor te bereiden op het toepassen van technische principes op problemen in de geneeskunde en biologie; om attributen van levende systemen te begrijpen en te modelleren, en om biomedische systemen en apparaten te synthetiseren om de menselijke gezondheid te verbeteren.

Het programma is sterk interdisciplinair, omdat studenten kiezen uit een groot aantal studiegebieden aan de universiteit, zoals biologie, volksgezondheid en regelgevingsaangelegenheden.

Cursusonderwerpen kunnen ook kankertherapie, cardiale elektrofysiologie, biosensoren, microfluïdica, medische beeldvorming en beeldanalyse, optogenetica, robotica en echografie-toepassingen in de geneeskunde omvatten.

Met de centrale locatie van de universiteit in Washington, DC, kunnen studenten ten volle profiteren van de kansen die beschikbaar zijn bij nabijgelegen onderzoeks- en overheidsinstellingen, waaronder het GW Hospital, de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), de National Institutes of Health (NIH), de National Institutes of Standards and Technology (NIST) en het National Medical Center voor kinderen.="2> Programma-eisen ="2>

 • Kredieturen: 30
 • Thesis- en niet-thesis-opties: studenten kunnen ervoor kiezen om de laatste 6 credit-uren te voltooien door middel van een scriptie of cursussen.
 • Duur: twee jaar (voltijd) of drie jaar (deeltijd)

1

Toelatingsvoorwaarden

 • Gewenste bachelordiploma in biomedische technologie. Toelating kan nog worden aangeboden met de voorwaarde om deficiëntievakken te volgen tijdens het eerste semester.
 • Minimaal 3,0 GPA (op een schaal van 4,0) behaald ten tijde van de toekenning van de bacheloropleiding.

Succesvolle indiening van het online aanvraagformulier, examenscores en andere documenten zoals beschreven in de toelatingseisen .

Alle aanvragers - voor het eerst of overstappen - naar een Master of Science (MS) of Master of Engineering (M.Eng.) Programma aan de School of Engineering & Applied Science moeten voldoen aan de toelatingseisen om in aanmerking te komen voor een van de programma's op ZEEËN.

Application Checklist

Aanvragers moeten de volgende materialen verstrekken om in aanmerking te komen voor een afgestudeerd programma bij SEAS:

 1. Online aanvraagformulier invullen
 2. Afschriften
 3. GRE-examenscores (optioneel voor herfst 202alt = "1 intake)
  • Internationale aanvragers: TOEFL, IELTS of PTE Academische scores
 4. Aanbevelingsbrieven
 5. Verklaring van doel
 6. CV / CV
 7. Aanvraagkosten

3

Engelse taal examenvereisten

 • Alle visumzoekende internationale aanvragers moeten TOEFL-, IELTS- of PTE Academic-scores indienen bij SEAS om in aanmerking te komen voor toelating.
 • Geef alleen uw meest recente testscores op. Scores mogen niet meer dan twee jaar oud zijn.

Minimale scorevereisten

IELTS

 • 6.0 algemeen zonder individuele score lager dan 5.0.
 • Kandidaten voor de graduate-programma's in Engineering Management, Systems Engineering of Data Analytics moeten een minimumscore van 7,0 hebben zonder individuele score onder 6,0.
 • Aanvragers die in aanmerking willen komen voor financieringsmogelijkheden moeten een totale bandenscore van 7,0 hebben zonder individuele score lager dan 6,0.

TOEFL

 • 80 op het internetexamen (iBT) of 550 op het papieren examen
 • Kandidaten voor de graduate-programma's in Engineering Management, Systems Engineering of Data Analytics moeten een minimumscore van 100 halen op het internetexamen.
 • Aanvragers die in aanmerking willen komen voor financieringsmogelijkheden moeten een 600 hebben op het papieren examen of 100 op het internet-examen.

PTE Academic

 • 5alt = "3. Aanvragers die in aanmerking willen komen voor financieringsmogelijkheden moeten een minimale score van 68 hebben.

Uitzonderingen

Uitzonderingen worden verleend aan aanvragers die:

 • In het bezit zijn van een bachelor-, master- of doctoraatsdiploma van een instelling waar Engels de instructietaal is EN de officiële taal van het land waarin de universiteit is gevestigd.
 • Houd een bachelor-, master- of doctoraatsdiploma van een instelling in een land dat in aanmerking komt voor de examenvrijstelling in het Engels .

toelatingen

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen