Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Invoering

College is meer dan je voorbereiden op je toekomstige carrière - het is een kans om te ontdekken wie je bent en waar je in gelooft. Een opleiding aan HCU bereidt je voor op elke stap in je reis, vanaf de dag dat je een Husky wordt tot het moment dat je je diploma behaalt. Lees meer over de voordelen van studeren aan HCU, een toonaangevende christelijke universiteit in Texas.

HCU heeft een academische traditie van 60 jaar, gericht op geloof en kwaliteit van leren. Dankzij onze accreditatie krijg je kwaliteitsonderwijs dat landelijk erkend is. Je kunt op elk moment van de dag cursussen volgen, zodat je deze kunt afronden wanneer het jou uitkomt.

HCU Online is een ideale optie voor studenten die naar school willen volgens hun eigen schema. We streven ernaar je een gemakkelijke mogelijkheid te bieden om je diploma te halen, maar we willen ook dat ons collegegeld tot de laagste van het land behoort.

toelatingen

Nadat je het juiste Online Degree-programma hebt gevonden, volg je de onderstaande stappen om aan de slag te gaan. Voor vragen over overstappen kunt u meer informatie raadplegen over overstappen naar HCU Online .

 1. Complete Your Application
 2. Voltooi de gratis aanvraag voor federale studentenhulp (FAFSA)
 3. Stuur middelbare schooltranscriptie/GED
  • Niet-gegradueerde studenten moeten transcripties indienen waaruit blijkt dat ze een algemeen of gevorderd diploma van de middelbare school of een GED hebben behaald met voldoende scores. (Afgezien als de student 32 studiepunten of meer aan overdrachtskrediet heeft.)
  • Dien de vereiste documenten in
  • Afschriften: Studenten moeten alle universiteitsafschriften van eerder bezochte instellingen indienen (adres hierboven). Officiële transcripties moeten rechtstreeks worden verzonden door de hogeschool of universiteit die uw bachelordiploma heeft toegekend om als officieel te worden beschouwd.
  • Afschriften van eventuele aanvullende cursussen sinds die tijd moeten ook worden ingediend, inclusief transcripties op postbaccalaureaat- of graduate-niveau.

Beurzen en financiering

Er zijn veel soorten financiële hulp beschikbaar voor studenten van HCU. Elke nieuwe niet-gegradueerde residentiële student komt in aanmerking voor een Freshman Merit Award op basis van zijn academische prestaties op de middelbare school. Er zijn aanvullende beurzen beschikbaar voor zowel niet-gegradueerde als afgestudeerde studenten, afhankelijk van het academische studiegebied.

Federale beurzen en studieleningen zijn ook beschikbaar voor degenen die aan bepaalde op behoeften gebaseerde criteria voldoen op basis van hun gratis aanvraag voor federale studentenhulp (FAFSA). In aanmerking komende studenten kunnen ook in aanmerking komen voor een federale werkstudiepositie op de campus.

Het bezoeken van een instelling voor hoger onderwijs is een investering in je toekomst. Voor veel studenten kan het verdienen van een studiebeurs een fantastische manier zijn om die investering te financieren. Bij HCU bieden we een breed scala aan beurzen om te helpen voldoen aan de onderwijsbehoeften van verschillende studenten.

Tijdens de beoordeling van uw toelatingsaanvraag tot de universiteit wordt uw aanvraag automatisch geselecteerd om te zien of u voldoet aan de vereisten voor een of meer van onze niet-gegradueerde beurzen of beurzen voor afgestudeerden.

 • Prijzen voor Eerstejaars Verdienste
 • Overdracht Merit Awards
 • Additional Scholarships
 • Overheidssubsidies
 • Studiebeurzen voor thuisonderwijs
 • Graduate Scholarships
 • Gratis transcriptevaluatie

Ranglijsten

 • HC verdient de Gold Standard-ranglijst van Military Friendly Schools® 2023-24
 • HCU uitgeroepen tot een van de beste online christelijke hogescholen en universiteiten
 • HCU uitgeroepen tot een van de beste online hogescholen in Texas

Getuigenissen van studenten

Waarom studeren aan Houston Christian University Online

 • Toegankelijk: uw cursussen zijn op elk moment van de dag, zodat u de cursussen kunt voltooien wanneer het u uitkomt. HCU Online is een ideale optie voor studenten die volgens hun eigen schema naar school willen gaan.
 • Holistisch onderwijs: HCU integreert geloof en rede in haar academici, zodat u niet alleen voorbereid bent op uw carrière, maar ook op een zinvol leven in dienst van God.
 • Hoogwaardig onderwijs: HCU heeft een 60-jarige academische traditie gericht op geloof en kwaliteit van leren. Met onze accreditatie krijgt u landelijk erkend kwaliteitsonderwijs.
 • Betaalbaar: HCU heeft een van de laagste collegegelden die momenteel beschikbaar zijn. We willen een gemakkelijke mogelijkheid bieden om je diploma te behalen, maar we willen ook dat ons collegegeld tot de laagste van het land behoort.

Prijzen & accreditaties

Houston Christian University is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges voor het toekennen van associate-, baccalaureaat-, graduate- en doctoraatsgraden.

Locaties

 • Houston

  7502, Fondren Road, TX 77074, Houston

Vragen